Αρχική Shipping Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας εκπροσωπεί πλέον 19 μαρίνες

Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας εκπροσωπεί πλέον 19 μαρίνες

Rodos marinaNέα μέλη προστέθηκαν στις μαρίνες που, ήδη, εκπροσωπεί η Ένωση Μαρινών Ελλάδας. Πρόκειται για τις μαρίνες Φλοίσβου, Αλίμου, Βουλιαγμένης, Μυτιλήνης, Φαλήρου, Αρετσού, Ρόδου και Olympic marine.
Με τα νέα μέλη ο αριθμός των μαρινών που εκπροσωπεί η Ένωση Μαρινών Ελλάδας ανέρχεται, πλέον, σε 19, με δυνατότητα ελλιμενισμού, περίπου, 8.500 σκαφών.

Οι άλλες μαρίνες-μέλη  που εκπροσωπεί η Ένωση είναι οι εξής: μαρίνα ΑLSΙΤΥ (Αγίου Κοσμά), μαρίνα Λέρου, μαρίνα Κλεοπάτρα (Ακτίου) μαρίνα Γουβιών (Κέρκυρας), μαρίνα Κω, μαρίνα Λευκάδας, μαρίνα Καλαμάτας, μαρίνα ΣΑΝΗ Χαλκιδικής, μαρίνα Σάμου, μαρίνα Πόρτο Καρράς Χαλκιδικής, και μαρίνα Ζέας.

Παράλληλα, η Ένωση έπειτα από ενέργειες του διοικητικού συμβουλίου αποτελεί μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Μαρινών (ΙCOMIA Marinas Committee) στην οποία μετέχουν μαρίνες απ’ όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης εκφράσθηκε η αντίθεση των μελών της για την μη ένταξη των μαρινών στις διατάξεις του νέου Επενδυτικού Νομού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.