Αρχική χιονοδρομικά κεντρα Χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν

Χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν

ΚαιμακτσαλάνΤο χιονοδρομικό κέντρο «Καϊμακτσαλάν» βρίσκεται στο όρος Βόρας, σε απόσταση 35 χλμ από την πόλη της Έδεσσας, στα σύνορα με τη FYROM και σε υψόμετρο 1.800- 2.450 πόδια. Αποτελεί ένα από τα λίγα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα με ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια χιονιού, καθώς λειτουργεί από τα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Μαϊου. Παρέχει στους επισκέπτες του πίστες πολλών χιλιομέτρων και διαφόρων επιπέδων δυσκολίας, σε συνδυασμό με τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής.

Η καινοτομία του χιονοδρομικού κέντρου «OLYMPIC AIR ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ» έγκειται στο ότι αποτελεί ένα από τα λίγα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα με πολύ μεγάλη διάρκεια χιονιού, καθώς λειτουργεί από τα τέλη Νοεμβρίου έως αρχές Μαϊου. Παρέχει στους επισκέπτες του πίστες πολλών χιλιομέτρων και διαφόρων επιπέδων δυσκολίας, σε συνδυασμό με τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής. Οι εγκαταστάσεις του αποτελούνται από ένα κεντρικό σαλέ τριών ορόφων, συνολικού εμβαδού 1.600 τ.μ, που περιλαμβάνει γραφεία, εστιατόρια, καφετέριες, fast food, σταθμό Ά βοηθειών, δωμάτια καταφυγίου, καθώς και χώρο για την φύλαξη οχημάτων και μηχανημάτων. Συνολικά έχει τρεις μεγάλους αναβατήρες και τρεις παιδικούς, 14 πίστες διαφόρων δυσκολιών. Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να φιλοξενήσει 1.000 οχήματα
και η πρόσβαση είναι εφικτή από δυο διαφορετικά ασφαλτοστρωμένα οδικά δίκτυα.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ CHALET-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
23810 32002 www.kaimaktsalan.eu
ΧΙΟΝ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΑΣ:
2381032000 www.kaimaktsalan.gr
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΙ-ΜΑΡΙΝΟΣ:
6944 521822

Οι πίστες λειτουργούν καθημερινά από 09:00 έως 16:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.