Αρχική Cruises Το LOUIS MAJESTY έρχεται στον Πειραιά!

Το LOUIS MAJESTY έρχεται στον Πειραιά!

M/V Louis MajestyΜε στόχο τη περαιτέρω ενδυνάμωση της ελληνικής κρουαζιέρας η Louis Hellenic Cruises δρομολογεί το πολυτελές M/V Louis Majesty στα προγράμματα κρουαζιέρας με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά.

Η Louis Hellenic Cruises, πιστή στη δέσμευσή της για τη συνεχή ανανέωση του στόλου της, μετά την πώληση του M/V Aquamarine, δρομολογεί από την 1η Απριλίου 2011 το υπερσύγχρονο και εξαιρετικά δημοφιλές M/V Louis Majesty στις προγραμματισμένες τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά προς τα Ελληνικά νησιά και την Τουρκία.

Το 41.000 τόνων και 207 μέτρων μήκους M/V Louis Majesty ναυπηγήθηκε το 1992 στη Φινλανδία. Το 1999 έτυχε επιμήκυνσης και αναβάθμισης της τάξης των 53,3 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής. Το νέας γενιάς κρουαζιερόπλοιο μπορεί να φιλοξενήσει 1.937 επιβάτες στις 732 άνετες καμπίνες και σουίτες του, 482 από τις οποίες είναι εξωτερικές. Το M/V Louis Majesty διαθέτει εννέα καταστρώματα, πέντε χώρους εστίασης, επτά μπαρ και σαλόνια, έξι ανελκυστήρες, τρεις πισίνες, κέντρο Spa υγείας και ομορφιάς, αμφιθεατρικό show lounge, μεγάλο καζίνο, βιβλιοθήκη και πολλούς  άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Παράλληλα με το Louis Majesty, το κομψό και άνετο M/V Calypso θα δρομολογηθεί εποχικά στα 3ήμερα και 4ήμερα προγράμματα κρουαζιέρων από τον Πειραιά. Τα δύο πλοία από κοινού θα αποτελέσουν μία σημαντική αναβάθμιση τόσο από πλευράς ποιότητας, όσο και από πλευράς χωρητικότητας στις ολιγοήμερες κρουαζιέρες με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά, ενισχύοντας περαιτέρω την ανάπτυξη των κρουαζιέρων με αφετηρία την Ελλάδα. Αντίστοιχα, τo Louis Majesty θα αντικατασταθεί στις κρουαζιέρες της εταιρείας στη Δυτική Μεσόγειο από M/V Orient Queen, που εδώ και τρία χρόνια αγαπήθηκε από το Ευρωπαϊκό κοινό αφού πραγματοποιούσε διαφορετικές  κρουαζιέρες από τη Γένοβα και την Μασσαλία. Το Louis Majesty κατά το χρονικό διάστημα πριν και μετά τη δραστηριοποίησή του στην Ελλάδα, θα εκτελέσει κανονικά τα ήδη προγραμματισμένα και ιδιαίτερα ελκυστικά χειμερινά προγράμματα κρουαζιέρας από τη Γένοβα και τη Μασσαλία.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας κος Κωστάκης Λοΐζου, μετά τη θετική αυτή εξέλιξη, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το Louis Majesty στον Πειραιά. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή μας αλλά και τη σταθερή προσήλωσή μας στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής κρουαζιέρας για την οποία εργαζόμαστε  απρόσκοπτα τα τελευταία 25 χρόνια. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι ένα κρουαζιερόπλοιο με τα μοντέρνα χαρακτηριστικά, το μέγεθος και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που χαρακτηρίζουν το Louis Majesty, θα τύχει θερμής υποδοχής και υποστήριξης από την αγορά και το επιβατικό κοινό, σε μία χρονική συγκυρία κομβικής σημασίας, τόσο για τον Ελληνικό Τουρισμό, όσο και την ίδια τη χώρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.