Αρχική Culture Μουσείο κυκλαδικής τέχνης – Εργαστήρι για τη δημιουργική έκφραση των μικρών παιδιών

Μουσείο κυκλαδικής τέχνης – Εργαστήρι για τη δημιουργική έκφραση των μικρών παιδιών

Αποτυπώματα. Τι αποτύπωμα κάνει η πατάτα; Ένα φύλλο; Ένας φλοιός δέντρου; Οι εικόνες μιας ιστορίας μπορούν να αφήσουν αποτύπωμα;

Παιχνίδι! Εξερεύνηση! Πειραματισμός!
Σ’ αυτό το εργαστήριο, παιδιά 3-5 χρονών θα χρησιμοποιήσουν όλες τους τις αισθήσεις σ’ένα πρόγραμμα 90 λεπτών. Μια βιωματική διαδικασία που συνδυάζει παραμύθι, παιχνίδι και εικαστική δραστηριότητα στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

εατρικό παιχνίδι, ανάγνωση ιστοριών, μυθοπλασία, και εικαστική δραστηριότητα εμπλέκονται σε ένα παιχνίδι, με στόχο την ενεργοποίηση της φαντασίας και τη δημιουργική απασχόληση.  Τα παιδιά κάνουν να πρώτα βήματα λειτουργίας μέσα σε ομάδα, αναπτύσσουν τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης, πειραματίζονται με τα χρώματα και δημιουργούν ένα μικρό έργο τέχνης.

Για πρώτη φορά ένα δημιουργικό εργαστήρι για πολύ μικρά παιδιά, με την αναπτυξιακή ψυχολόγο Δέσποινα Σακελλαρίου και την αφηγήτρια Αντωνία Βέλλιου.

Για παιδιά 3-5 ετών
Μια Κυριακή το μήνα,
Ώρα: 11.00 – 12.30
Είσοδος: €10
Αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο: €7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.