Home Airport Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ο κ. Γιάννης Παράσχης, Γενικός Διευθυντής του ΔΑΑ και ο κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. υπογράφουν το μνημόνιο συνεργασίαςΜνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, με στόχο την υλοποίηση συντονισμένων κοινών δράσεων που θα αξιοποιούν τη δυναμική των αερομεταφορών ως βασικού άξονα για την ανάπτυξη τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο, το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ ΕΟΤ και ΔΑΑ περιλαμβάνει άξονες δράσεων, όπως: συνεργασία σε τομείς επικοινωνιακής/διαφημιστικής προβολής θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος  με στόχο την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και της κίνησης, από κοινού συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις, Συνέδρια και συναντήσεις, καθώς και συνεργασία σε διεξαγωγή ερευνών αγοράς ή και συμμετοχή του ΕΟΤ σε σχετικές έρευνες που ήδη διεξάγει το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η στρατηγική του ΕΟΤ για αξιοποίηση και συνέργεια με κάθε φορέα που σχετίζεται με την προβολή του τουρισμού στην Ελλάδα, ενισχύεται ιδιαίτερα μέσα από τη συνεργασία με το ΔΑΑ. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ασφαλή αεροδρόμια στον κόσμο, με προνομιακή γεωγραφική θέση, υπερσύγχρονη τεχνολογική υποδομή και  υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που τον κατατάσσουν ανάμεσα στα πιο σημαντικά κέντρα αερομεταφορών στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Ισχυρός πόλος οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης σε τοπική και εθνική κλίμακα, ο ΔΑΑ δραστηριοποιείται στην παροχή ευρέος φάσματος συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίες εκτείνονται από τον τομέα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών και την επιχειρησιακή ετοιμότητα, έως τη διεξαγωγή ερευνών αγοράς και τις υπηρεσίες αεροπορικού μάρκετινγκ.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.