Αρχική Exhibitions Seniorenmesse 2010 – Έκθεση τρίτης ηλικίας

Seniorenmesse 2010 – Έκθεση τρίτης ηλικίας

Seniorenmesse 2010 – Έκθεση τρίτης ηλικίαςΗ μοναδική στο είδος της έκθεση τρίτης ηλικίας, πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχή χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο της Βιέννης, το τετραήμερο 17- 20 Νοεμβρίου.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται απο τον Δήμο Βιέννης και καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών της Τρίτης ηλικίας.Εκτός από τουριστικά περίπτερα απο 20 χώρες, λαμβάνουν μέρος, ασφαλιστικές εταιρείες, υγειονομικοί σταθμοί, όπου προσφέρεται επί τόπου check up και εμβολιασμοί, και άλλοι φορείς που ειδικεύονται στην προσφορά υπηρεσιών για συνταξιούχους.

Σύμφωνα με στατιστικές μετρήσεις τα άτομα Τρίτης ηλικίας, αποτελούν μια ομάδα (Target Group) που έχει τον χρόνο και την αγοραστική δύναμη για ταξίδια αναψυχής και μάλιστα σε περίοδο χαμηλής τουριστικής κίνησης. Για τον λόγο αυτό, ιδίως τα τελευταία χρόνια, προσελκύουν το ενδιαφέρον πολλών διοργανωτών ταξιδίων.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι πέρισυ περίπου 8.000 συνταξιούχοι συμμετείχαν στην εαρινή εκδρομή της Ένωσης Συνταξιούχων Αυστρίας και επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική.

Η έκθεση προσέλκυσε περίπου 80.000 άτομα όχι μόνο απο τη Βιέννη αλλά και απο γειτονικές περιοχές.

Στο ελληνικό περίπτερο συμμετείχαν φέτος η Φλώρινα, ο Έβρος και τα ξενοδοχεία του Kypriotis group.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.