Αρχική Airlines News easyJet: 15 χρόνια…μετά

easyJet: 15 χρόνια…μετά

easyJet_15_yearsH easyJet με το μήνυμα 15 χρόνια…μας απογειώνετε, γιορτάζει τα 15 της χρόνια στην Ευρώπη.

H easyJet ξεκίνησε να εξυπηρετεί την Ελλάδα πριν 12 χρόνια και η Αθήνα ήταν από του  πρώτους προορισμούς που εντάχθηκε στο δίκτυο της.

Η easyJet, η αεροπορική εταιρεία με το Νο.1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, γιορτάζει φέτος τα 15 χρόνια πρωτοποριακής δράσης της στην Ευρώπη και γεμίζει τους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με πορτοκαλί σαΐτες, οι οποίες επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της easyJet στην Ελλάδα.

Στις 19 Νοεμβρίου 2010, 12 χρόνια μετά από την πρώτη πτήση της easyJet στην Ελλάδα, η αγαπημένη σας αεροπορική εταιρεία «πετάει» πάνω από διάφορα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όπως, τα καταστήματα Public στο Σύνταγμα και στο Mall, το εμπορικό κέντρο Avenue, το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, το αεροδρόμιο Μακεδονία και πολλά άλλα κεντρικά σημεία όπως Κολωνάκι, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Κηφισιά, Πειραιά, Λ.Νίκης, πλατεία Αριστοτέλους. Αναζητήστε τις πορτοκαλί σαΐτες με το μοναδικό κωδικό, στείλτε SMS και συμμετέχετε στον πιο «πορτοκαλί διαγωνισμό», που θα «ταξιδέψει» με την άνεση και τη φροντίδα της easyJet, 30 τυχερούς νικητές σε ένα από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ευρώπης το Λονδίνο, εντελώς δωρεάν!

Η easyJet, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1995, με πρώτη πτήση από το Λονδίνο-Λούτον για το αεροδρόμιο της Γλασκόβης με το μήνυμα «κάνοντας τα αεροπορικά ταξίδια τόσο προσιτά όσο ένα παντελόνι τζιν – £29 με απλή μετάβαση». Η αεροπορική εταιρεία έχει παραμείνει πιστή στις αξίες της και έχει επιτύχει να μειώσει ακόμα περισσότερο το κόστος των εισιτηρίων της. Από την πρώτη της πτήση έχει μεταφέρει 330 εκατομμύρια επιβάτες και εξυπηρετεί πάνω από 500 δρομολόγια προς 123 αεροδρόμια σε 29 χώρες, με το Νο.1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη.

Ο Regional Operations Manager της easyJet, κ. Στέφανος Βακιρτζής δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που γιορτάζουμε 15 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην Ευρώπη. Η easyJet από την πρώτη της πτήση προς τη Γλασκόβη, έχει διανύσει μακρύ δρόμο και είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, με το Νο.1 δίκτυο αερομεταφορών και τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα. Προσμένουμε με χαρά τα επόμενα 15 χρόνια και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.”

Τα 15 χρόνια της easyJet σε νούμερα:

Η easyJet είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο σε αριθμό επιβατών
Η easyJet είναι η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα σε αριθμό επιβατών, με 5,500 πτήσεις ετησίως
Κατά τη διάρκεια των 15 χρόνων, το αντίστοιχο 5% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ταξιδέψει με την easyJet
Το πλήρωμα της easyJet έχει σερβίρει 28,796,475 μπαγκέτες με μπέικον
95,481,345 ζεστά ροφήματα έχουν καταναλωθεί από τους επιβάτες
Η easyJet έχει σημαντική παρουσία σε 100 δημοφιλής προορισμούς στην Ευρώπη και στα 50 μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης.
Τα τελευταία 10 χρόνια, η easyJet επενδύοντας σε υψηλή τεχνολογία έχει μειώσει τους ρύπους CO2 ανά χιλιόμετρο για κάθε επιβάτη κατά 25%
Τα 200 αεροσκάφη της υψηλής τεχνολογίας είναι κατά μέσο όρο 3.4 ετών
Περισσότεροι από 15 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται το easyJet.com κάθε μήνα, δηλαδή πολύ περισσότεροι από το πληθυσμό του Λονδίνου, του Παρισιού και του Βερολίνο μαζί.
Η easyJet είναι μια από τις δέκα μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.