Αρχική Airlines News easyJet νέοι ευέλικτοι ναύλοι για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς

easyJet νέοι ευέλικτοι ναύλοι για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς

easyjetTην καθιέρωση νέων ευέλικτων ναύλων για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, ανήγγειλε η easyJet. Οι νέοι ναύλοι προσφέρουν στους επιβάτες απεριόριστη ευελιξία να αλλάζουν τα στοιχεία του ταξιδιού τους, μέχρι και δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης.

Οι επιβάτες αξιοποιώντας το νέο ναύλο, μπορούν να πραγματοποιήσουν όσες αλλαγές επιθυμούν, σε πλαίσιο τεσσάρων εβδομάδων – μια εβδομάδα πριν και τρεις εβδομάδες μετά την αρχική κράτηση. Μπορούν επιπλέον να επωφεληθούν από τη δωρεάν υπηρεσία του Speedy Boarding, να μην επιβαρύνονται με πρόσθετες χρεώσεις κράτησης και θα δικαιούνται  μία αποσκευή, χωρίς χρέωση.

Τα προτεινόμενα ευέλικτα ναύλα ανταποκρίνονται απόλυτα στην δέσμευση της easyJet για διατήρηση των ναύλων της σε χαμηλά επίπεδα. Θα είναι άκρως ανταγωνιστικά και πολύ πιο χαμηλά από τα αντίστοιχα προσφερόμενα από τις «παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες».

Η διευθύνουσα σύμβουλος της easyJet, Carolyn McCall, δήλωσε: «Παρατηρούμε μια αυξανόμενη προτίμηση των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς προς την easyJet και η αιτία είναι ότι η easyJet διαθέτει το καλύτερο Ευρωπαϊκό δίκτυο, εξυπηρετεί κεντρικά αεροδρόμια και διατηρεί χαμηλούς ναύλους. Τα ευέλικτα εισιτήρια της easyJet έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, κάνοντας την easyJet ακόμα πιο ελκυστική επιλογή για αυτούς. Τα νέα ευέλικτα ναύλα, θα είναι αρχικά διαθέσιμα μόνο από επαγγελματικά κανάλια κράτησης, όπως το Global Distribution Systems και μέσων κράτησης που χρησιμοποιούνται από εταιρείες επαγγελματικών ταξιδιών. Μελλοντικά, θα είναι διαθέσιμα για όλους τους επιβάτες μέσω του easyJet.com.
Ολοκληρωμένη προωθητική και εμπορική καμπάνια θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.