Αρχική Education e Marketing specialist μια ειδικότητα με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση Νέα τμήματα...

e Marketing specialist μια ειδικότητα με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση Νέα τμήματα ξεκινούν στις 13 Δεκεμβρίου, 2010

eMarketing Specialist - Athens Training & Development CenterΜε επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν τα δύο πρώτα courses της ειδικότητας“e Marketing specialist”.

Η νέα περιζήτητη και ακριβοπληρωμένη ειδικότητα, αυτή του ανθρώπου που γνωρίζει e Marketing, δηλαδή την τεχνική που χρησιμοποιείται για την προώθηση των ιστοσελίδων στο Internet, διδάσκεται από το “Athens Training & Development Center” (AT&D), το οποίο δίνει και διεθνή πιστοποίηση.

Σε μια εποχή που το Internet έχει ήδη κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά και οι εταιρίες έχουν πια συνειδητοποιήσει την ανάγκη προώθησης των υπηρεσιών αλλά και των προϊόντων τους μέσα από τις νέες τεχνολογίες – Internet, με στόχο να κατακτήσουν νέες αγορές και την έξοδο τους από τα σύνορα και κατ’ επέκταση αύξηση των πωλήσεων τους, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη ενός επαγγελματία ειδικού στην «Προώθηση και προβολή των ιστοσελίδων – e Μarketing ».

Μια ειδικότητα που μέχρι σήμερα, δεν διδάσκεται στην Ελλάδα.

Με στόχο να καλυφθεί αυτό το μεγάλο κενό που υπάρχει στην αγορά και θέλοντας να προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις, σε συνεργασία με Φορείς του εξωτερικού, το “Athens Training & Development Center” (AT&D) και το “Institute for Innovation & Creativity” (ICCT) of the American Community Schools of Athens, τρέχουν, στις εγκαταστάσεις του ACS στο Χαλάνδρι, απογευματινά, τετράμηνα τμήματα εκμάθησης της περιζήτητης ειδικότητας του “τεχνικού στην βελτιστοποίηση διαδικτυακού τόπου”.

Mετά το πέρας των μαθημάτων οι φοιτητές δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης και πέρνουν το δίπλωμά τους από τον διεθνή οργανισμό “e Marketing Association.”

Οι εγγραφές για τα χειμερινά τμήματα έχουν ήδη άρχίσει, οι Θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες και ραντεβού για ενημέρωση τηλ. 210-8001029 ή στο site www.athenstrainingcenter.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.