Αρχική Exhibitions Christmas Magic City – «Ο Μάγος των Χριστουγέννων»

Christmas Magic City – «Ο Μάγος των Χριστουγέννων»

Theatro SofouliΚαθ’ όλη τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που θα στηθεί από τις 27 Νοεμβρίου 2010 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2011 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάζεται καθημερινά στην αίθουσα CORONA της HELEXPO «Ο Μάγος των Χριστουγέννων», από το Θέατρο Σοφούλη.
Ο Μεγάλος Μάγος του Χιονισμένου Βουνού φροντίζει, εδώ και χρόνια, για όλους τους ανθρώπους, που η καρδιά τους είναι γεμάτη καλοσύνη. Το βάρος των χρόνων του όμως, κάνει την αποστολή του ολοένα και πιο δύσκολη και τα Χιόνια στο Βουνό αρχίζουν να λιώνουν. Τα πνευματάκια των Χριστουγέννων και τα καλικαντζαράκια, οι μοναδικοί του φίλοι, αποφασίζουν πως ήρθε η ώρα να προσφέρουν και αυτά με τη σειρά τους ένα δώρο στον καλοσυνάτο μάγο.
Άραγε θα τα καταφέρουν; Θα τους βοηθήσουν οι μικροί θεατές;
Ηθοποιοί και χορευτές από το θίασο του θεάτρου Σοφούλη προσκαλούν  μικρούς και μεγάλους να γίνουν συμμέτοχοι σε μία μοναδική, διαδραστική, ξεχωριστή εμπειρία. Ο Μεγάλος Μάγος και τα πνευματάκια των Χριστουγέννων θα γοητεύσουν και θα παρασύρουν τους θεατές σε ένα μοναδικό ταξίδι, που δε θα θέλουν να τελειώσει…..
Συντελεστές: Παυλίνα Χαρέλα (σκηνοθεσία), Βαλεντίνο Βλάσης Βαλάσης (σκηνικά-κοστούμια), Κατερίνα Κερβανίδου (χορογραφίες), Μάνος Κόνσογλου (φωτισμοί). Παίζουν και χορεύουν: Κώστας Καφαντάρης, Παυλίνα Χαρέλα, Ζωή Τζωάννου, Χρήστος Κατίδης κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.