Αρχική Hotels Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά στη διάσημη λίστα...

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά στη διάσημη λίστα του περιοδικού Condé Nast Traveler

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά στη διάσημη λίστα του περιοδικού Condé Nast Traveler Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά στη διάσημη λίστα του περιοδικού Condé Nast Traveler με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως αξιολογήθηκε από τους αναγνώστες του.

Το γνωστό περιοδικό Condé Nast Traveler επέλεξε το πιο πολυτελές και ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας σαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως. Η «Μεγάλη Βρεταννία» κατατάχθηκε μεταξύ των κορυφαίων 25 ξενοδοχείων στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης – μια περιοχή γνωστή για τα μοναδικά και εκλεπτυσμένα ξενοδοχεία της – και αποτελεί μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για το ξενοδοχείο. Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία και το μόνο που επιλέχθηκε από την Ελλάδα,  η «Μεγάλη Βρεταννία» δεσμεύεται να δημιουργεί εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες για τους επισκέπτες της. Τα 23α Readers’ Choice Awards περιλαμβάνουν 1.060 νικητές, που επιλέγονται από 25.916 αναγνώστες που απάντησαν στην έρευνα του Readers’ Choice 2010, επιλέγοντας έτσι τις καλύτερες πόλεις, νησιά, ξενοδοχεία, και συγκοινωνίες στον κόσμο. Τα βραβεία έχουν δημοσιευθεί στο τεύχος Νοεμβρίου 2010 του διάσημου περιοδικού Condé Nast Traveler.

Από τότε που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τον πρώτο επισκέπτη το 1874, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία υπήρξε και συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς για την κοινωνική, πολιτική και οικονομικής ζωή της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας. Παρέχει την καλύτερη τοποθεσία στην Αθήνα με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και διαμονή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.