Αρχική Cruises Τα Χριστούγεννα όπως δεν τα έχετε φανταστεί!

Τα Χριστούγεννα όπως δεν τα έχετε φανταστεί!

oasis of the seasΜπορείτε να ζητήσετε…λαμπερές χριστουγεννιάτικες στιγμές στην Καραϊβική ή μια ευχή να απολαύσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον Παναμά. Ή ακόμα να υποδεχθείτε το νέο χρόνο με αύρα από Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία…

Γιατί, όταν οι ευχές γίνονται πραγματικότητα, τότε υπάρχουν υπέροχα κρουαζιερόπλοια που – ντυμένα στα γιορτινά, χριστουγεννιάτικά τους χρώματα – σας ταξιδεύουν σε ένα εορταστικό κόσμο πέρα από τα συνηθισμένα.

Όπως ακριβώς γίνεται με το κρουαζιερόπλοιο Independence of the Seas που φέτος τα Χριστούγεννα βάζει πλώρη για Δυτική Μεσόγειο και υπόσχεται να σας παρασύρει σε ευχές όπως «Felice Anno Nuovo!» της Ιταλίας ή σε ένα ισπανικό «Felices Navidades!», σε όλα όσα θα κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα πραγματικά αξέχαστα.

Και εάν αναρωτιέστε πως είναι τα Χριστούγεννα στις Μπαχάμες, την Αϊτή, το Μεξικό ή τη Φλόριντα, τα κρουαζιερόπλοια Allure of the Seas, Oasis of the Seas και Celebrity Equinox αναλαμβάνουν να σας «δώσουν όλες τις απαντήσεις»,  χαρίζοντάς σας τις πιο ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες στη Δυτική και Ανατολική Καραϊβική. Εκτός βέβαια εάν…σας δελεάσει το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation που υπόσχεται ονειρεμένες γιορτινές στιγμές με μια κρουαζιέρα στη Διώρυγα του Παναμά.

Φέτος τα Χριστούγεννα, το Navigator Travel υπόσχεται να σας φέρει τις πιο ανεκτίμητες, τις πιο σπάνιες, τις πιο αξέχαστες γιορτές!

Ζήστε τη μαγεία της κρουαζιέρας καλώντας τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο (+30) 2103609801-3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.