Αρχική Culture Οι νικητές του “Χρυσού Μαραθώνιου”

Οι νικητές του “Χρυσού Μαραθώνιου”

Στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας νικητής στέφθηκε ο Ράιμον Μπετ από την ΚένυαΣτον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας νικητής στέφθηκε ο Ράιμον Μπετ από την Κένυα με χρόνο 2,12,40 που είναι και νέο ρεκόρ αγώνα. «Είμαι κατενθουσιασμένος. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στην κλασική διαδρομή και όχι μόνο κατάφερα να πάρω τη νίκη, αλλά και να πετύχω ρεκόρ κλασικού μαραθωνίου. Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδρομή και λόγω της ζέστης δεν ήταν εφικτό να κάνουμε καλύτερο χρόνο. Ελπίζω του χρόνου να με ξανακαλέσουν για να κάνω το ρεκόρ της διαδρομής», δήλωσε μόλις ολοκλήρωσε τη διαδρομή.

Δεύτερος τερμάτισε ο επίσης Κενυάτης Τζόναθαν Κιπκορίρ που ήταν και το φαβορί της κούρσας αφού έχει ατομικό ρεκόρ 2,07 με 2,14,05 και τρίτος ο συμπατριώτης τους Έντουιν Κιμουτάι με 2, 15, 21.

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Ράσα Ντραζνταουκάιτε από τη Λιθουανία με 2,31,06, που είναι επίσης όπως και στπους άνδρες ρεκόρ κλασικού Μαραθωνίου, με 2η την Ρωσίδα Ολγα Γκλοκ με 2.33.51 και 3η την Ουκρανή Σβιτλάνα Στάνκο με 2.38.59.

Πηγή ΣΕΓΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.