Αρχική Hotels Νέο website για το ξενοδοχείο Novotel Athenes

Νέο website για το ξενοδοχείο Novotel Athenes

Νέο website για το ξενοδοχείο Novotel AthenesΜε στόχο την καλύτερη την καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση του Έλληνα ταξιδιώτη, το Novotel Athenes αποφάσισε να ανανεώσει την ελληνόφωνη ιστοσελίδα του, προσαρμόζοντας την στις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς.
Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, κος. Ευριπίδης Τζήκας δήλωσε:  «πιστεύουμε ότι μια σωστή ιστοσελίδα αποτελεί εργαλείο για κάθε επιχείρηση, πόσο μάλλον για τα ξενοδοχεία. Θεωρούμε ότι η ελληνική αγορά παρουσιάζει αυξανόμενη τάση στην αναζήτηση πληροφοριών και στην πραγματοποίηση κρατήσεων μέσω του διαδικτύου και έτσι αποφασίσαμε να ανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα μας ακολουθώντας τα πρότυπα της πολυεθνικής αλυσίδας Novotel και προσφέροντας στον Έλληνα πελάτη μας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Αυτή η διευκόλυνση πιστεύουμε πως θα εκτιμηθεί από την ελληνική αγορά. Με το γρήγορο ρυθμό που αλλάζουν οι τάσεις στο Internet κρίθηκε αναγκαία η αναβάθμιση, έτσι ώστε να υπάρχει η ευελιξία τροποποίησης της πληροφορίας με βάση τις ανάγκες της αγοράς διατηρώντας όμως πάντα την ταυτότητα της αλυσίδας Novotel.»
Στο website υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες για το ξενοδοχείο, τους διαφορετικούς τύπους δωματίων, την κάρτα μέλους Α|CLUB αλλά και τις αίθουσες συνεδρίων/εκδηλώσεων.

Ανακαλύψτε το Novotel Athenes στο www.novotelathens.gr !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.