Home legacy Νέος προορισμός της KLM: Μαϊάμι

Νέος προορισμός της KLM: Μαϊάμι

Νέος προορισμός της KLM: ΜαϊάμιΑπό τις 27 Μαρτίου 2011, η KLM θα πετάει 4 φορές την εβδομάδα στο Μαϊάμι.
Το αεροσκάφος τύπου MD-11 της KLM που θα εξυπηρετεί το Μαϊάμι έχει 285 θέσεις : 24 στη World Business Class, 38 στην Economy Comfort Class και 223 στην Economy Class. Όλα τα καθίσματα είναι εξοπλισμένα με προσωπική οθόνη. Οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.
Η πτήση Άμστερνταμ – Μαϊάμι θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 15:10 με ώρα άφιξης στο Μαϊάμι 19:10 τοπική ώρα. Η πτήση από Μαϊάμι θα αναχωρεί την ίδια μέρα στις 21:15 τοπική ώρα και θα φτάνει την επόμενη μέρα στο Άμστερνταμ στις 12:05 τοπική ώρα.
Το Μαϊάμι είναι ένας πολύ ενδιαφέρον προορισμός τόσο για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες όσο και για τους τουρίστες. Η αγορά χαρακτηρίζεται από τη μεγαλύτερη συγκέντρωση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και πολυεθνικών εταιριών στις ΗΠΑ. Για τους τουρίστες, η πόλη είναι φημισμένη για τις παραλίες της, τις κρουαζιέρες, τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το Μαϊάμι είναι ο εικοστός προορισμός στη Βόρεια Αμερική που εξυπηρετείται από την KLM/Delta Air Lines  απευθείας από το Άμστερνταμ. Με περισσότερες από 250 ημερήσιες υπερατλαντικές πτήσεις, η παγκόσμια συνεργασία της Air France KLM, Delta Air Lines και της Alitalia προσφέρει στους επιβάτες της, ένα πλούσιο δίκτυο με ελκυστικές τιμές και προσαρμοσμένα δρομολόγια για υπερατλαντικά ταξίδια.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.