Αρχική Airport Μια νέα έκθεση για το περιβάλλον στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σε συνεργασία...

Μια νέα έκθεση για το περιβάλλον στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σε συνεργασία με την οργάνωση «ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ»

Η έκθεση «Ο Μαραθωνοδρόμος του Κόσμου - Το Ταξίδι της Χάρτινης Σακούλας»«Ο Μαραθωνοδρόμος του Κόσμου – Το Ταξίδι της Χάρτινης Σακούλας»
Ζωγραφιές παιδιών από όλο τον κόσμο πάνω σε μια χάρτινη σακούλα στέλνουν το δικό τους μήνυμα και αποτυπώνουν συναισθήματα και παιδικές ανησυχίες  για το περιβάλλον και το μέλλον του πλανήτη, μέσα από ακόμα μία έκθεση στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης του αεροδρομίου, από τις 17 Νοεμβρίου 2010 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2011.
Η έκθεση «Ο Μαραθωνοδρόμος του Κόσμου – Το Ταξίδι της Χάρτινης Σακούλας» πραγματοποιείται σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση «Ελλάδα Καθαρή» με αφορμή τα 2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα. Στα σύμβολα «Δημοκρατία», «Πολιτισμός» και «Ειρήνη» που συνδέονται με το Μαραθώνιο Δρόμο, η  «Ελλάδα Καθαρή» προσθέτει την έννοια της «προστασίας του περιβάλλοντος». Με αφετηρία το «Μαραθωνοδρόμο» του  γνωστού Γερμανού καλλιτέχνη Thitz και το σήμα κατατεθέν του, τη χάρτινη σακούλα, αυτή η έκθεση έχει ως στόχο την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης, μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Η έκθεση θα βρίσκεται από την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου και για τρεις μήνες στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης του αεροδρομίου (Αναχωρήσεις, Είσοδος 3). Ο χώρος είναι προσβάσιμος για όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου και παραμένει ανοικτός καθημερινά και καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.