Αρχική legacy Μέτρηση ευτυχίας με iPhone

Μέτρηση ευτυχίας με iPhone

Μέτρηση ευτυχίας με iPhoneΗ μέτρηση ευτυχίας με iPhone είναι πλέον εφικτή. Ερευνητές του Χάρβαρντ χρησιμοποιώντας το iPhone προκειμένου να μελετήσουν το ανθρώπινο συναίσθημα βρήκαν συσχετισμό μεταξύ ονειροπόλησης και δυστυχίας.

Η μέτρηση ευτυχίας με iPhone γίνεται με την εφαρμογή “Track Your Happiness” (Βρες την ευτυχία σου). Η εφαρμογή, σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, επικοινωνεί με τους χρήστες, κατόχους iPhone, ρωτώντας τους πως αισθάνονται και τι κάνουν εκείνη τη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης ευτυχίας με iPhone, διαπιστώθηκε λοιπόν ότι ονειροπολούσαν μια στις δύο φορές που ρωτήθηκαν. Αυτοί που ονειροπολούσαν ήταν περισσότερο διατεθιμένοι να αποκαλύψουν ότι αισθάνονταν δυστυχής.

Ένα ακόμα αποτέλεσμα από την έρευνα της μέτρησης της ευτυχίας ήταν ότι ένα μυαλό που ονειροπολεί έχει τη δυνάτοτητα να επιλύει προβλήματα και υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι συμβάλλει στη δημιουργικότητα.

Ωστόσο η εφαρμογή “Track Your Happiness” χρησιμοποιείται σαν επιστημονικό εργαλείο προκειμένου να βοηθήσει τους ερευνητές να κατανοήσουν την ευτυχία του ατόμου. Αν θέλετε να συμμετάσχετε κι εσείς στην έρευνα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα TrackYourHappiness.org όπου θα πρέπει να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις πριν λάβετε μέρος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.