Αρχική legacy Καταγγελία Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Καταγγελία Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Καταγγελία Ένωσης Ξενοδόχων Ν. ΜαγνησίαςΒόλος, 11 Νοεμβρίου, 2010

Αριθ. Πρωτ.: Χ0000985

Προς

  • Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού
  • Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού
  • Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Θεσσαλίας
  • Υποψήφιους Περιφερειάρχες Θεσσαλίας
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Θέμα: Έτσι φροντίζουν τον τουρισμό και την πάταξη της γραφειοκρατίας

Σε δύσκολες εποχές για τον τουρισμό, σε εποχές που οι μικροξενοδόχοι και οι μεγαλοξενοδόχοι ψάχνουν σημεία να πιαστούνε για να σωθούνε, σε προεκλογική περίοδο που όλοι «στηρίζουν» τον τουρισμό, σε προεκλογική περίοδο που όλοι «φροντίζουν» για την αποκέντρωση και την γραφειοκρατία, σε προεκλογική περίοδο που όλοι «στηρίζουν» τους μικρούς, δείτε τι συμβαίνει Κύριοι αρμόδιοι του Υπουργείου, Κύριοι Υποψήφιοι που σε λίγες μέρες θα είστε οι άμεσοι εμπλεκόμενοι και πάρτε θέση, γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι τα γνωστά πολιτικά καραγκιοζιλίκια. Καταγγέλλουμε λοιπόν τα ακόλουθα:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ολόκληρης της Θεσσαλίας, είχε έναν μόνο Μηχανικό με αρμοδιότητα εγκρίσεων σχεδίων και ελέγχων.

Στη θέση αυτή δεν υπάρχει πλέον κανένας Μηχανικός, παρόλο το πλεονάζον δυναμικό Μηχανικών που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει στις Νομαρχίες. Επίσης δεν φαίνεται να υπάρχει άμεση κάλυψη της θέσης, με άμεσο κίνδυνο ολόκληρη η Θεσσαλία στον τουρισμό, ενόψει του νέου αναπτυξιακού νόμου, ΕΣΠΑ κτλ., να χάσει όλες τις νέες επενδύσεις ή επενδύσεις βελτίωσης των ήδη υπαρχουσών μονάδων.

Η λύση να υποβάλλονται οι μελέτες στην ΠΥΤ Θεσσαλίας, η ΠΥΤ Θεσσαλίας να στέλνει τα σχέδια προς έλεγχο στην Αθήνα, να ελέγχονται εκεί και κατόπιν να επιστρέφουν στην ΠΥΤ Θεσσαλίας, θα οδηγήσουν τους επενδυτές στα αδιέξοδα πολύ παλαιοτέρων ετών με τα γνωστά προβλήματα της γραφειοκρατίας, του γρηγορόσημου και της διαφθοράς.

Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε να πάρετε άμεσα θέση για το παραπάνω πρόβλημα ώστε να επιλυθεί σήμερα για να μην μπει αργότερα στις καλένδες και τα μόνιμα αιτήματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Κώστας Δημ. Λεβέντης Πάρης Κονιόρδος


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.