Αρχική Airlines News Η Star Alliance προσφέρει προϊόντα πολλαπλών ναύλων ηλεκτρονικά

Η Star Alliance προσφέρει προϊόντα πολλαπλών ναύλων ηλεκτρονικά

Star AllianceΗ Star Alliance, the way the Earth Connects, είναι η πρώτη συμμαχία αεροπορικών εταιρειών που διαθέτει προϊόντα πολλαπλών ναύλων μέσω Internet. Εκτός από τον Ναύλο για τον Γύρο του Κόσμου (Round-the-World), μπορείτε να κάνετε κράτηση και να αγοράσετε όλους τους Κυκλικούς Ναύλους της Star Alliance στη διεύθυνση www.staralliance.com. Αυτό δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους από την άνεση του σπιτιού τους, 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με αυτόματη ηλεκτρονική έκδοση των εισιτηρίων. Προς το παρόν, η μηχανή κρατήσεων είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και τα ιαπωνικά ενώ μελλοντικά, θα προστεθούν περισσότερες γλώσσες.

«Στον κόσμο του σήμερα, οι πωλήσεις μέσω Ίντερνετ είναι απαραίτητος δίαυλος διανομής. Τα προϊόντα ναύλων της συμμαχίας μας προσφέρουν ένα μοναδικό τρόπο να εξερευνήσετε τους πολυάριθμους προορισμούς που εξυπηρετούν οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη μας. Ωστόσο, η πολυπλοκότητα αυτών των ναύλων πολλαπλών εταιρειών δεν επιτρέπει να γίνει μία εύκολη αυτοματοποίηση. Για αυτό, είναι ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση ότι με τους Κυκλικούς Ναύλους (Circle Fares), διαθέτουμε πλέον περισσότερα προϊόντα για τα οποία μπορεί να γίνει ηλεκτρονική κράτηση και έκδοση εισιτηρίων», δήλωσε ο Christopher Korenke, Εμπορικός Αντιπρόεδρος της Star Alliance.

Η Star Alliance προσφέρει τρεις διαφορετικούς Κυκλικούς Ναύλους (Circle Fares): Τον Κύκλο της Ασίας (Circle Asia), τον Κύκλο της Βόρειας Ασίας (Circle North Asia) και τον Κύκλο του Ειρηνικού (Circle Pacific). Οι ναύλοι αυτοί σχεδιάστηκαν με σκοπό να διευκολύνουν τα ταξίδια ανάμεσα σε προορισμούς στον δακτύλιο του Ειρηνικού με διάφορους αερομεταφορείς-μέλη της Star Alliance. Ο Ναύλος για τον Κύκλο της Ασίας (Circle Asia) προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στην Νοτιοανατολική Ασία, τη Βόρεια Ασία και τον Νοτιοδυτικό Ειρηνικό, ενώ ο Ναύλος για τον Κύκλο της Βόρειας Ασίας (Circle North Asia) αφορά ταξίδια στην Ιαπωνία, την Κορέα, την ενδοχώρα της Κίνας (περιλαμβανομένης της Ειδικής Διοικητικής Περιοχής του Χονγκ Κονγκ και της Ειδικής Διοικητικής Περιοχής του Μακάο). Για τους μακρινότερους προορισμούς, ιδανικός είναι ο Ναύλος για τον Κύκλο του Ειρηνικού (Circle Pacific), που δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στην Ασία, την Αυστραλασία καθώς και την ακτή του Καναδά και των Η.Π.Α. στον Ειρηνικό. Οι πελάτες επιλέγουν τους προορισμούς που καλύπτονται από τον αντίστοιχο Κυκλικό Ναύλο, δημιουργώντας έτσι μία εξατομικευμένη κυκλική διαδρομή. Ο ναύλος υπολογίζεται βάσει της συνολικής απόστασης και της κατηγορίας θέσης, αφού οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ Πρώτης, Διακεκριμένης ή Οικονομικής θέσης. Η αφετηρία και ο τελικός προορισμός του ταξιδιού πρέπει να είναι στην ίδια χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ναύλους και τους όρους, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.staralliance.com.

Η επιλογή ηλεκτρονικής κράτησης για τους Κυκλικούς Ναύλους έρχεται μετά την επιτυχημένη εισαγωγή της επιλογής «Book & Fly» πριν από έναν χρόνο. Η επιλογή «Book & Fly» επιτρέπει στους πελάτες να σχεδιάζουν, να κάνουν κράτηση και να αγοράζουν εισιτήρια για τον Γύρο-του-Κόσμου (Round-the-World) στη διεύθυνση www.staralliance.com. Εκτός από τα αγγλικά, φέτος προστέθηκαν στην επιλογή «Book & Fly» και τα ιαπωνικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.