Αρχική Hotels ΕΤΑ: Εκμίσθωση τουριστικών περιπτέρων στην Σαντορίνη και Χίο

ΕΤΑ: Εκμίσθωση τουριστικών περιπτέρων στην Σαντορίνη και Χίο

ΕΤΑΗ Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) προκηρύσσει δύο Ανοικτούς Πλειοδοτικούς Διαγωνισμούς για την εκμίσθωση των τουριστικών περιπτέρων Περίσσας Σαντορίνης και  Βολισσού Χίου, διάρκειας 12 ετών.

Βασικές επιδιώξεις της ΕΤΑ Α.Ε. από την εκμίσθωση των συγκεκριμένων Τουριστικών Περιπτέρων μέσω των αντίστοιχων διαγωνισμών αξιοποίησης είναι η ανακαίνιση και αναβάθμιση, αισθητική και λειτουργική, των κτιριακών εγκαταστάσεων των ακινήτων, η λειτουργία τους ως σύγχρονων μονάδων παροχής υπηρεσιών εστίασης και αναψυχής καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος χώρου.
Κατά τον τρόπο αυτό τα Τουριστικά αυτά Περίπτερα που την εποχή που δημιουργήθηκαν (δεκαετίες ’60 και ’70) λειτούργησαν ως πρότυπα τουριστικών υποδομών, εξυπηρέτησαν γενιές τουριστών, Ελλήνων και ξένων, και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν, θα ενταχθούν και πάλι στο δίκτυο των τουριστικών υποδομών της χώρας, λειτουργώντας πλέον σύμφωνα με τις προδιαγραφές της σύγχρονης  απαιτητικής τουριστικής αγοράς.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα, Ενώσεις προσώπων ή Κοινοπραξίες που αποδεδειγμένα δραστηριοποιούνται στη διαχείριση και εκμετάλλευση επιχειρήσεων εστίασης ή εν γένει με τον τουριστικό τομέα (διάθεση Προκήρυξης από 3/11/2010 έως 3/12/2010).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.