Αρχική legacy ΑΜΡίΤΑ το νερό της ζωής – Ιστορήσεις στα μονοπάτια της Ινδίας με...

ΑΜΡίΤΑ το νερό της ζωής – Ιστορήσεις στα μονοπάτια της Ινδίας με την παραμυθού Σάσα Βούλγαρη

ΑΜΡίΤΑ το νερό της ζωής - Ιστορήσεις στα μονοπάτια της ΙνδίαςΓια δεύτερη συνεχή φορά η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη με τη συνοδεία του μουσικού Σπύρου Παν, παρουσιάζει μία επιλογή ιστοριών από την Ινδία για ενήλικο κοινό. 

Η Σάσα Βούλγαρη, ξεκινώντας μόλις την έρευνά της σε ένα νέο αφηγηματικό τοπίο, δημιουργεί ένα πρόγραμμα ειδικά για το Μουσείο Μπενάκη. Οι ιστορίες που έχει επιλέξει από αυτό το αχανές υλικό, αναπτύσσονται γύρω από την απλότητα της ζωής, τα ερωτικά της τερτίπια και φτάνουν στην πιο βαθιά σοφία και στο δρόμο της φώτισης. Περιπαικτικές ιστορίες και γοητευτικοί θρύλοι, πεφωτισμένοι θνητοί και συμπονετικοί θεοί, φιλοσοφικά ερωτηματικά και καρμικές συναντήσεις … τελικά η Αμρίτα κυλάει μέσα από την πηγή της ίδιας της ζωής.

Η αφήγηση συνοδεύεται από τους ήχους του σπάνιου μουσικού οργάνου hang. Είναι χειροποίητο, έχει μόνο 8 νότες, η αντήχηση των οποίων όμως δημιουργεί μια ξεχωριστή ποιότητα ήχου που δεν μοιάζει με κανενός άλλου μουσικού οργάνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.