Αρχική Festival Άνοιξε τις πόρτες του το Χωριό του Αη Βασίλη στο Πολυχώρο «Μύλος»

Άνοιξε τις πόρτες του το Χωριό του Αη Βασίλη στο Πολυχώρο «Μύλος»

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης εγκαινίασε την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, το Χωριό του Αη Βασίλη στο Πολυχώρο «Μύλος».

Για δεύτερη χρονιά, το «Χωριό του Αη Βασίλη», ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα 25 σπιτάκια του χωριού, το καρουσέλ, το «Σπίτι του Αη Βασίλη», για να φωτογραφηθούν μαζί του, το «Ταχυδρομείο», «Santa Orient Express», «Εργαστήριο Παιχνιδιών» και το «Cafe της Κυρίας Claus», με ζεστή σοκολάτα και κουλουράκια. Το «Βιβλιοπωλείο», το «Σχολείο Των Ξωτικών», το «Σπίτι Των Ευχών», τη «Μικρή Αγορά» με πολλές επιλογές σε δώρα και αναμνηστικά.

Παράλληλα, την ίδια χρονική περίοδο, θα εμφανίζονται στις live σκηνές του Μύλου οι εξής καλλιτέχνες: Μπλέ, Μonie Monie Conniente, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος, η μουσικοθεατρική παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα με την Εβελίνα Παπούλια «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του» από 15 Δεκεμβρίου και για 28 παραστάσεις, Στέφανος Κορκολής και πολλοί άλλοι. Επίσης, στο Καφέ του Μύλου θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο η Banda Latinico, ενώ στη Gallery Donopoulos Fine Arts με έκθεση του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης «Καμένη Πάρνηθα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.