Αρχική Φορείς Συνάντηση με ισραηλινούς δημοσιογράφους είχε ο κ. Νικητιάδης

Συνάντηση με ισραηλινούς δημοσιογράφους είχε ο κ. Νικητιάδης

Πρόσκληση προς τους ισραηλινούς να επισκεφτούν τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης.
Σε συνάντηση που είχε χθές 22 Νοεμβρίου, με αντιπροσωπεία δημοσιογράφων από εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς του Ισραήλ, ενημέρωσε για την νέα τουριστική πολιτική και την έμφαση που δίνεται στις θεματικές ενότητες του τουρισμού. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η χώρα μας και στις δυνατότητες που υπάρχουν για διακοπές 52 εβδομάδες τον χρόνο.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου που εκπροσωπούσε τον δεύτερο μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό του Ισραήλ, γιατί οι ισραηλινοί να έρθουν στην Ελλάδα, ο κ. Γ. Νικητιάδης, σημείωσε ότι το τουριστικό προϊόν της χώρα μας είναι μοναδικό, δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλα και  έχει την καλύτερη σχέση τιμής και προσφοράς τουριστικού προϊόντος , γεγονός που μπορεί να ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα τα επόμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.