Αρχική Culture Ο δημιουργός των “Αeroplane” Vito De Luca, στην Αθήνα

Ο δημιουργός των “Αeroplane” Vito De Luca, στην Αθήνα

Vito De LucaΟ δημιουργός των “Αeroplane” Vito De Luca, από το Βέλγιο, «προσγειώνεται» το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στο ανακαινισμένο Galaxy Bar του Hilton Αθηνών, για ένα μοναδικό cosmic disco party με τίτλο “Press R for Galaxy Bar”!
Ο ήχος των “Aeroplane” έγινε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αναγνωρίσιμος από τους λάτρεις της dance μουσικής. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο “We Can’t Fly” επιδεικνύει όχι μόνο πάθος για τη δημιουργία ιδιαίτερης disco αλλά και ένα σύνολο επιρροών από άλλους καλλιτέχνες όπως οι Abba, οι Pink Floyd αλλά και οι Rolling Stones.
Αν και οι Aeroplane χώρισαν τους δρόμους τους λίγο πριν από την κυκλοφορία του “We Can’t Fly”, απολαμβάνουμε ακόμα τη μουσική τους… δια χειρός Vito De Luca.

Ο ήχος των Aeroplane, παντρεύει με ένα μοναδικό τρόπο την disco, την pop και την house μουσική και το αποτέλεσμα … απογειώνει τα πλήθη! Απολαύστε τον Vito De Luca στο νέο, φουτουριστικό Galaxy Bar, με τη σαγηνευτική θέα και τα νέα κοκτέηλ εμπνευσμένα από τους πλανήτες, για μια “out of this world” εμπειρία!

Μαζί τους στα decks θα είναι ο George Kyriakou της KLIK Records.
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου στις 22:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.