Αρχική Airlines News Μοναδικές προσφορές της Emirates προς τους Έλληνες ταξιδιώτες για τους μήνες Νοέμβριο...

Μοναδικές προσφορές της Emirates προς τους Έλληνες ταξιδιώτες για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2010.

Η EmiratesΗ πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία Emirates Airline με έδρα το Ντουμπάι, προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης με αφετηρία την Αθήνα, να ταξιδέψουν με την παρέα τους προς όλο το δίκτυο της εταιρείας, πληρώνοντας το δεύτερο εισιτήριο στην τιμή των € 350 (δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων).

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για έκδοση εισιτηρίων αλλά και έναρξη ταξιδίου μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου.

Οι ελκυστικές προσφορές της Emirates προς το παγκόσμιο δίκτυο της, συμπληρώνουν τις ήδη υπάρχουσες για τους επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης. οι οποίοι μπορούν να κλείσουν το δεύτερο εισιτήριο σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Οι κρατήσεις των εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Emirates στα Ελληνικά στο παρακάτω link http://www.emirates.com/gr/greek/ είτε μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

Βασικός στόχος της αεροπορικής εταιρείας με την προσφορά των προνομιακών εισιτηρίων στους ταξιδιώτες από Αθήνα, είναι η συνεχής εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του επιβατικού κοινού αλλά και η άμεση ανταπόκριση στην αυξανόμενη ζήτηση από τους ταξιδιώτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.