Αρχική Companies Μεγάλη Επιτυχία για τη Νέα Ιστοσελίδα Ταξιδίων Αναψυχής Travelport Leisure

Μεγάλη Επιτυχία για τη Νέα Ιστοσελίδα Ταξιδίων Αναψυχής Travelport Leisure

TravelportΗ Travelport, εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο, παρέχοντας τα διεθνή συστήματα κρατήσεων (GDS) Galileo και Worldspan, ανακοίνωσε ότι η ιστοσελίδα «Travelport Leisure», την οποία λάνσαρε πρόσφατα, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, μετρώντας ήδη περισσότερους από 1200 νέους εγγεγραμμένους χρήστες σε όλο τον κόσμο.
Η ιστοσελίδα επαναλανσαρίστηκε διεθνώς τον Ιούνιο του 2010 και αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμη σε 108 χώρες του κόσμου. Ανάμεσα σε αυτές είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, όπου η σελίδα βρίσκεται στον αέρα από τον Σεπτέμβριο.

Η ιστοσελίδα Travelport Leisure είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση της προηγούμενης ιστοσελίδας, Galileo Leisure, η οποία είχε πρωτο-λανσαριστεί το 2005. Η εταιρεία αποφάσισε την περαιτέρω επένδυση στην υπηρεσία Galileo Leisure, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς ανοδικές τάσεις της διεθνούς αγοράς ταξιδιών αναψυχής, η οποία αναμένεται να φτάσει τα 700 δισεκατομύρια δολάρια περίπου το έτος 2014*.

Η ιστοσελίδα Travelport Leisure, η οποία πλέον περιλαμβάνει πολλαπλές νέες επιλογές ξενοδοχείων, καταλυμάτων και ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς και ανανεωμένες δυνατότητες προσθήκης τοπικού περιεχομένου σε κάθε χώρα, συνεχίζει να παρέχεται δωρεάν σε όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ακόμα και αν αυτοί δεν είναι συνδρομητές του συστήματος κρατήσεων GDS Travelport.

Ο Λεωνίδας Ζώτος, country manager της Travelport για την Ελλάδα, εξηγεί: «Η νέα βελτιωμένη ιστοσελίδα Travelport Leisure δεν διαθέτει μόνο ανανεωμένη αισθητική, αλλά αυξάνει σημαντικά την δυναμική των πωλήσεων των ταξιδιωτικών πρακτόρων, παρέχοντάς τους νέο, εύχρηστο περιεχόμενο γύρω από τα ταξίδια αναψυχής. Οι συνεργάτες μας στον ταξιδιωτικό κλάδο πάντα δήλωναν ικανοποιημένοι από την χρήση του Galileo Leisure, ωστόσο μας ζητούσαν ακόμα περισσότερες επιλογές. Εμείς ανταποκριθήκαμε στο αίτημά τους αυτό, κι έτσι η νέα αυτή ιστοσελίδα συμπληρώνει τέλεια την βασική πλατφόρμα του συστήματος κρατήσεων Travelport. Αυτό αποδεικνύεται και από την ανταπόκριση που είχαμε από τον κλάδο μετά το λανσάρισμά της, η οποία είναι ήδη πολύ θετική.»

Συγκεντρώνοντας όλη την υπάρχουσα πληροφόρηση της ιστοσελίδας Galileo Leisure, η οποία περιλαμβάνει  τα 35.000 ξενοδοχεία της GTA, η ιστοσελίδα Travelport Leisure θα παρέχει επιπλέον στους ταξιδιωτικούς πράκτορες πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα περιεχομένου από αναγνωρισμένους προμηθευτές στον χώρο του ταξιδιού αναψυχής διεθνώς, όπως οι παρακάτω:

HotelClub από την Orbitz – 57.000 ξενοδοχεία σε 5.600 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η κορυφαία υπηρεσία της Αμερικάνικης διαδικτυακής εταιρείας ταξιδίων Orbitz Worldwide (NYSE: OWW) προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές, καθώς και άμεση επιβεβαίωση για όσους ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και την Ευρώπη.
Kuoni Connect – 15.000 ξενοδοχεία σε περισσότερους από 1.800 προορισμούς, με μία μοναδική συλλογή από ξενοδοχεία boutique/design, ξενοδοχεία διεθνών αλυσίδων και παραθαλάσσια ξενοδοχεία. Σύντομα από την ιστοσελίδα Travelport Leisure θα διατίθενται και πακέτα εκδρομών, επισκέψεων, προορισμών και ξεναγήσεων.
Hostelworld.com – Ηγέτης στην κατηγορία των οικονομικών καταλυμάτων με περισσότερα από 24.000 καταλύματα σε 186 χώρες και πάνω από 7.000 προορισμούς.  Τα καταλύματα του  Hostelworld.com περιλαμβάνουν hostels, πανδοχεία, διαμερίσματα, ξενώνες, κάμπινγκ και οικονομικά ξενοδοχεία.

Cars by TUI – Μέλος της TUI Travel PLC, η Cars by TUI ειδικεύεται στην ενοικίαση αυτοκινήτων, σε συνεργασία με 130 εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Παρέχει τις καλύτερες τιμές ενοικίασης από διεθνείς προμηθευτές όπως οι Hertz, Avis, Europcar, και Sixt, καθώς και από πολλούς τοπικούς συνεργάτες.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα Travelport Leisure συνεχίζει να παρέχει χρήσιμο υλικό από την GTA, όπως διαδραστικούς χάρτες πόλεων, καθώς και δελτία καιρού, κριτικές ξενοδοχείων, ειδήσεις, πληροφόρηση σχετικά με την έκδοση βίζας και οδηγούς προορισμών, προκειμένου να βοηθήσει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες κατά την διάρκεια της διαδικασίας πώλησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.