Αρχική Exhibitions To Σάββατο 16 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια της 32ης διοργάνωσης του Διεθνούς Ναυτικού...

To Σάββατο 16 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια της 32ης διοργάνωσης του Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών

32ο Ναυτικό ΣαλόνιΤα εγκαίνια θα τιμήσει με την παρουσία του o Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κύριος Διαμαντίδης Δ. Γιάννης.
Για εννέα ημέρες, από 16 έως και 24 Οκτωβρίου 2010, η καρδιά του ελληνικού yachting, θα χτυπά στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, όπου περισσότερα από 1.000 σκάφη και περίπου 10.000 ναυτικά προϊόντα και υπηρεσίες, θα παρουσιαστούν στο κοινό.
Το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι, αποτελεί την κυρίαρχη εκθεσιακή διοργάνωση στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού και απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, το yachting, το ψάρεμα και τα θαλάσσια σπορ.
Σημειώνουμε ότι το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).
Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό και λειτουργεί καθημερινά από το Σάββατο 16 έως και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 από τις 10:00 έως τις 21:30 τα σαββατοκύριακα και 16:00-21:30 τις καθημερινές, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.