Home Exhibitions PROPERTY by HELEXPO, 21-23, Ιανουαρίου, 2011

PROPERTY by HELEXPO, 21-23, Ιανουαρίου, 2011

Aπό 21 έως 23 Ιανουαρίου 2011 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι θα διεξαχθεί , η 4η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων “PROPERTY by HELEXPO”.Aπό 21 έως 23 Ιανουαρίου 2011 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι θα διεξαχθεί , η 4η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων “PROPERTY by HELEXPO”.
Η 4η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων “PROPERTY” τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Κτιρίων – Οικοδομικών Επιχειρήσεων, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών – Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) και της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδας.
Η «PROPERTY», όντας η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα, περιλαμβάνει στοχευμένες εκθεσιακές ενότητες, οι οποίες είναι οι εξής: Εξοχικές Κατοικίες, Προκατασκευασμένη Δόμηση και Πράσινο Σπίτι – Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική-Εξοικονόμηση Ενέργειας.
Ακόμη πλαισιώνεται από το 4o Συνέδριο Ακίνητης Περιουσίας, που πραγματοποιείται παράλληλα με την έκθεση και αποτελείται από 10 ενότητες με «αιχμή» την παρουσίαση της αποκλειστικής Έρευνας του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου της Αθήνας για την πορεία της Κτηματαγοράς το 2010, αλλά και τις προοπτικές της το 2011.
Προτεραιότητα της «PROPERTY» και φέτος είναι να φέρει σε επαφή τις ελληνικές εταιρείες του κλάδου των ακινήτων με στελέχη και επιχειρήσεις από τις ευρωπαϊκές αγορές, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα.
Γι’ αυτό το λόγο έχουν προσκληθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα διακεκριμένα στελέχη από επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού, τα οποία θα συναντηθούν αποκλειστικά με τους εκθέτες της «PROPERTY», προκειμένου να τους παρουσιάσουν συγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια.
Για περισσότερες πληροφορίες και νεώτερα για την έκθεση «PROPERTY» στην ιστοσελίδα: www.helexpo.gr/property

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.