Home Airlines News H Austrian και η Wataniya airways ανακοίνωσαν Πτήσεις Κοινού Κωδικού προς Βηρυτό...

H Austrian και η Wataniya airways ανακοίνωσαν Πτήσεις Κοινού Κωδικού προς Βηρυτό και Κουβέιτ από 31 Οκτωβρίου 2010

Austrian Airlines team up with Wataniya airways: Codeshare flights to Beirut and Kuwait as of 31 October 2010Η Wataniya Airways, και η Austrian Airlines ανακοίνωσαν στις 21 Οκτωβρίου 2010 την υπογραφή Συμφώνου Κοινού Κωδικού Πτήσης και Συμφώνου Πολυμερούς Διεταιρικής Κίνησης (Interline).  Αυτές οι συμφωνίες θα παρέχουν πλέον στους πελάτες της Wataniya Airways πολλές ταξιδιωτικές επιλογές, προσθέτοντας 19 νέους Ευρωπαϊκούς προορισμούς με άνετες ανταποκρίσεις μέσω Βιέννης.
Από τις 31 Οκτωβρίου 2010, οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν από το Κουβέιτ προς τον Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης και να μετεπιβιβάζονται αυτόματα σε πτήσεις ανταπόκρισης της Austrian Airlines προς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, χρησιμοποιώντας μόνο ένα εισιτήριο. Ένα επιπλέον μεγάλο προνόμιο προς τους επιβάτες της Wataniya Airways από το νέο σύμφωνο συνεργασίας είναι ότι οι αποσκευές που θα τσεκάρονται στο αποκλειστικό Terminal Sheikh Saad της Wataniya στο Κουβέιτ θα κατευθύνονται αυτόματα στον τελικό προορισμό άφιξης στο αεροδρόμιο της Ευρώπης, επιτρέποντας μια δίχως διακοπές – ενιαία ταξιδιωτική εμπειρία. Επίσης, οι συμφωνίες επιτρέπουν στους επιβάτες της Austrian Airlines να ταξιδεύουν προς το Κουβέιτ με τη Wataniya Airways.

Πρόγραμμα πτήσεων Βιέννη-Κουβέιτ– Βιέννη (τοπικές ώρες)

Αρ.πτήσης

Ημέρες
πτήσεων

Αναχώρηση

Άφιξη

OS 8052 /

KW 641

Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο

Βιέννη 8.40 π.μ.

Κουβέιτ 12.20 μ.μ.

OS 8051 /

KW 642

Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο

Κουβέιτ 1.15 μ.μ.

Βιέννη 8.00 μ.μ.

Πρόγραμμα πτήσεων Βιέννη- Βηρυτός– Βιέννη (τοπικές ώρες)

Αρ.πτήσης

Ημέρες
πτήσεων

Αναχώρηση

Άφιξη

OS 8055 /
KW
646

Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

Βιέννη 5.15 μ.μ

Βηρυτός 9.40 μ.μ.

OS 8056 /

KW 645

Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

Βηρυτός 1.55 μ.μ.

Βιέννη 4.15 μ.μ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wataniya Airways, κύριος Abdulsalam Al Bahar, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε για την ανακοίνωση της νέας αυτής συνεργασίας τα εξής: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για τη σημαντική και στρατηγική ανακοίνωση που κάνουμε σήμερα. Ο απόλυτος στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας και δεν θα μπορούσαμε να είχαμε βρει καλύτερο συνέταιρο από την Austrian Airlines. Πρόκειται αναμφίβολα για ακόμη ένα σημαντικό και σπουδαίο βήμα μπροστά για τη Wataniya Airways και τους πιστούς πελάτες της.
«Από την έναρξη των τακτικών, απευθείας πτήσεων προς τη Βιέννη το 2010, το δρομολόγιο έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα. Η Βιέννη βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης και με λιγότερο από 2 ώρες χρόνο μετεπιβίβασης στον Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης προς άλλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς, είναι μια ιδανική πύλη για τους εκλεκτούς επιβάτες μας. Οι νέες συμφωνίες Πτήσεων Κοινού Κωδικού και Πολυμερούς Διεταιρικής Κίνησης με την Austrian Airlines σημαίνουν ότι οι πελάτες μας μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία σε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό Ευρωπαϊκών πόλεων και προορισμών απ’ ότι στο παρελθόν».
Ο κύριος Andreas Bierwirth, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Austrian Airlines δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με την Wataniya Airways.  Πιστεύουμε ότι πρόκειται για τον ιδανικό συνεταιρισμό για την Austrian Airlines και τη Wataniya Airways, επιτρέποντας και στις δύο εταιρίες να παρέχουν περισσότερες επιλογές σε υπηρεσίες και προορισμούς προς τους αγαπητούς μας πελάτες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».
Η Wataniya Airways εκτελεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Διεθνούς Αερολιμένα Βιέννης και του αποκλειστικού Terminal Sheikh Saad στο Κουβέιτ. Μεταξύ των δεκαεννέα νέων προορισμών που προστίθενται βάσει συμφώνου στο δίκτυο δρομολογίων της Wataniya Airways, συμπεριλαμβάνονται πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, η Ζυρίχη, η Γενεύη, οι Βρυξέλλες, η Σόφια, η Πράγα και πολλές ακόμη. Η Wataniya Airways παρουσιάζει ένα νέο σύμφωνο πτήσεων κοινού κωδικού με ελκυστικούς ναύλους που ξεκινούν από KD99 με επιστροφή.
Επιπλέον, στις 31 Οκτωβρίου, η Wataniya Airways θα ξεκινήσει επιπλέον απευθείας πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ Βηρυτού και Βιέννης με την Austrian Airlines, επιτρέποντας στους επιβάτες της Wataniya Airways στη Βηρυτό να ταξιδεύουν προς επτά νέους προορισμούς από τη Βηρυτό προς τη Βιέννη και πέραν αυτής.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.