Αρχική Hotels ELEA κι έγινε!

ELEA κι έγινε!

Παρουσία του Sir Nick Faldo στις 18/10/10 έχουν προγραμματιστεί τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου, του Elea Golf Club. Παρουσία του Sir Nick Faldo στις 18/10/10 έχουν προγραμματιστεί τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου, του Elea Golf Club.
Το συγκρότημα βρίσκεται στην επαρχία Πάφου, μόλις 8 χλμ από το αεροδρόμιο της πόλης περιλαμβάνει: πολυτελέστατο Club House (2,260 τμ.), υπόγειο πάρκινγκ, εστιατόρια με θαυμάσιες γαστριμαργικές προτάσεις, βιβλιοθήκη, lounge area, πέραν του εντυπωσιακού γηπέδου 18 οπών και 71 par που «βλέπει» στην μαγευτική Μεσόγειο, περιτριγυρισμένο από χαρουπιές, λεμονόδεντρα και ελαιόδεντρα.

Η ανάπτυξη του σπουδαίου αυτού έργου που έχει υλοποιηθεί με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον θα παρέχει επίσης υπηρεσίες εκπαίδευσης για αρχάριους και μη λάτρεις του αθλήματος, υποστηριζόμενες από ηλεκτρονικά μέσα (computer aided swing analysis equipment). Στόχος των δημιουργών του Elea είναι ο κάθε επισκέπτης του να βιώνει όντας σε αυτό μια μοναδική εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες του και να αισθάνεται ένα ευπρόσδεκτο μέλος σε ένα κοινωνικό και αθλητικό Club.

Το ξεκίνημα ενός ακόμα γηπέδου γκολφ στην Κύπρο αναμένεται να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν του νησιού, αυξάνοντας τα υπάρχοντα γήπεδα από τρία σε τέσσερα.

Το γήπεδο golf του Ελεα έχει επιμεληθεί ο διάσημος αρχιτέκτονας και παίκτης του αθλήματος Sir Nick Faldo – o οποίος θα δώσει το «παρών» στην τελετή των εγκαινίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.