Αρχική Companies Carnival Magic το νέο κρουαζιερόπλοιο της Carnival Cruises

Carnival Magic το νέο κρουαζιερόπλοιο της Carnival Cruises

Τον Ιούνιο του 2011 ξεκινά το παρθενικό του ταξείδι το Carnival Magic.Τον Μάϊο του 2011 ξεκινά το παρθενικό του ταξείδι το Carnival Magic.
Το Carnival Magic σύμφωνα με την Ιταλική εταιρεία ναυπηγείων όπου κτίζεται το νέο κρουαζιερόπλοιο της Carnival θα ξεκινήσει τα δοκιμαστικά του ταξίδια τον Ιανουάριο του 2011, ενώ την 1η Μαϊου του 2011 θα βρίσκεται στην Βενετία απ’ όπου θα ξεκινήσει το παρθενικό του ταξείδι προς την Βαρκελώνη. Από εκεί θα συνεχίσει για όλο το καλοκαίρι του 2011 με μια σειρά  από 7ήμερες ως και 12ήμερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, ενώ από 14 Νοεμβρίου του 2011, θα αρχίσει τις προγραμματισμένες 7ήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική, με λιμάνι αναχώρησης το Galveston του Texas.
Η πόλη του Galveston στο Texas υποδεχόμενη το νέο αυτό κρουαζιερόπλοιο, προγραμμάτισε την ανακαίνηση του Terminal για τα κρουαζιερόπλοια, κόστους 11 εκτομμυρίων δολλαρίων.
Το Carnival Magic είναι ένα πλωτό θέρετρο γεμάτο από χαρακτηριστικά που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Από το Camp Carnival ως το τεράστιο Carnival Waterworks Aqua Park για τους μικρότερους και από τo The Lanai, ως τη καφετέρια Ocean Plaza, για τους μεγαλύτερους.
Το Spa του επίσης που το ονομάζει “Cloud 9 Spa” είναι ένας χώρος όπου οι μεγαλύτεροι μπορούν να βρουν ηρεμία και χαλάρωση, περιποιούμενοι τον εαυτό τους.

Ένα Fun ship με καινοτομίες στους χώρους του πλοίου, νόστιμες νέες επιλογές για φαγητό, διασκέδαση και άλλες δραστηριότητες με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες ένα μαγικό ταξείδι γεμάτο αναμνήσεις.

Το νέο αυτό κρουαζιερόπλοιο είναι χωρητικότητας 3,690 επιβατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.