Αρχική legacy Ο γύρος του κόσμου σε 111 ημέρες με το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Sojourn

Ο γύρος του κόσμου σε 111 ημέρες με το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Sojourn

Το Seabourn Sojourn στις 5 Ιανουαρίου θα αναχωρήσει για μια κρουαζιέρα που θα κάνει τον γύρο του κόσμου.Το Seabourn Sojourn στις 5 Ιανουαρίου θα αναχωρήσει για μια κρουαζιέρα που θα κάνει τον γύρο του κόσμου. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει μετά από ένα καταπληκτικό δείπνο από το Λος Άντζελες για το 111 ημερών ταξείδι του, και θα επισκεφθεί 46 λιμάνια μεταξύ των οποίων, λιμάνια στον Νότιο Ειρηνικό, στη Νέα Ζηλανδία, θα κάνει το γύρο της Δυτικής Αυστραλίας, θα επισκεφθεί την Ινδονησία και την Νοτιοανατολική Ασία, την Ινδία, την Μέση Ανατολή και την Μεσόγειο.

Το κόστος αυτής της κρουαζιέρας ξεκινά από τα 49.955 δολλάρια το άτομο, για μία εσωτερική δίκλινη καμπίνα.

Εναλλακτικά ο επισκέπτης μπορεί να ταξιδέψει για λιγότερες ημέρες., από 16 έως 70 με κόστος που ξεκινά από 2.500 Λίρες Αγγλίας.

Μια φανταστική εμπειρία σε ένα κρουαζιερόπλοιο με 225 καμπίνες και χωρητικότητα 450 ατόμων.

Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης κρουαζιέρας θα γίνουν ομιλίες με Guest Speakers όπως η Carol Thatcher, ο Gael Greene (κριτικός εστιατορίων), η Caroline Boyle-Turner (Ιστορικός τέχνης και συγγραφεύς), ο Adrian Sindall, πρώην Πρέσβης του Ηνωμένου Βασίλειου στην Μέση Ανατολή, και ο Ted Koppel, βραβευμένος δημοσιογράφος.

Πηγή socruise.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.