Αρχική Hotels Νέο Sunday Branch στο Semiramis

Νέο Sunday Branch στο Semiramis

Νέο Sunday Branch στο SemiramisΤο ξενοδοχείο Semiramis, πρόσφατα επιλεγμένο από Conde Nast Traveller Awards-Βραβεία Κοινού 2009, ως κορυφαίο σε βαθμολογία «Ξενοδοχείο Πόλης» και το Semiramis Restaurant, αποτελεί και φέτος την ιδανική πρόταση για την Κυριακάτικη έξοδο.
Το ανανεωμένο Sunday Brunch menu με ελαφριά, υγιεινά γευστικά πιάτα, ειδικά διαμορφωμένα από τον chef Ηλία Κόκκορη, οι hot μουσικές επιλογές από τους πιο αγαπημένους DJ της πόλης, και το «κεφάτο» προσωπικό που φροντίζει πάντα για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα ζωντανό, διασκεδαστικό μεσημέρι –απόγευμα Κυριακής.
Το brunch menu περιλαμβάνει απολαυστικά πιάτα με ζεστά και κρύα ορεκτικά, δροσερές σαλάτες και ποικιλίες πιάτων με βάση το κρέας, επιλογές που θα εμπλουτίζονται κάθε εβδομάδα. Φυσικά δεν λείπουν και οι λαχταριστές προτάσεις από επιδόρπια αλλά και δυνατά welcome cocktails για μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά, στον ειδικά διαμορφωμένο και άνετο χώρο του εστιατορίου- όπου κυριαρχεί το ροζ, το lime και τολαμπερό πορτοκαλί- μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά ενώ απολαμβάνουν το γεύμα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.