Αρχική legacy ΜΟΝΤΡΕΑΛ: Ο νέος ποορισμός του Α380 της AIR FRANCE

ΜΟΝΤΡΕΑΛ: Ο νέος ποορισμός του Α380 της AIR FRANCE

ΜΟΝΤΡΕΑΛ: Ο νέος ποορισμός του Α380 της AIR FRANCEΑπό το Μαϊο του 2011, το A380 της Air France θα εκτελεί καθημερινές πτήσεις μεταξύ Παρίσι και Μόντρεαλ. Οι κρατήσεις και οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η πρωτεύουσα του Κεμπέκ θα είναι ο τέταρτος προορισμός  που εξυπηρετείται από το A380, μετά τη Νέα Υόρκη από το Νοέμβριο 2009, το Γιοχάνεσμπουργκ  από το Φεβρουάριο 2010 και το Τόκυο από το Σεπτέμβριο του 2010.

Το Α380 της Air France έχει 538 θέσεις σε τρείς κατηγορίες – 9 θέσεις  στη La Premiere (πρώτη θέση), 80 θέσεις στη Business και  449 θέσεις στη Voyageur (τουριστική). Από το καλοκαίρι του 2011, τα αεροσκάφη Α380 θα εξοπλίζονται σταδιακά με τη καμπίνα Premium Voyageur, που βρίσκεται μεταξύ της Business class και της Voyageur.

Πρόκειται για το πιο φιλικό αεροσκάφος προς το περιβάλλον – με λιγότερα από 75 γραμμάρια CO2/χιλιόμετρο ανά επιβάτη – και το πιο αθόρυβο στην κατηγορία του. Η μεγάλη καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες περισσότερη άνεση και χώρο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η Air France καινοτομεί προτείνοντας αλλαγές στο φωτισμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και προσφέροντας ένα καινούργιο σύστημα ψυχαγωγίας με μεγαλύτερες οθόνες.

Στον Καναδά, η Air France και η KLM εξυπηρετούν το Μόντρεαλ, το Τορόντο, το Κάλγκαρι και το Βανκούβερ από τα αεροδρόμια Charles de Gaulle στο Παρίσι και του Schiphol στο Άμστερνταμ, με 64 εβδομαδιαίες πτήσεις το καλοκαίρι του 2010, σε περίοδο αιχμής. Τα δρομολόγια επιτρέπουν ανταποκρίσεις για όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.