Αρχική legacy Κλειστά προληπτικά τα Τέμπη, η Τραινοσε αυξάνει τη χωρητικότητα στην γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη...

Κλειστά προληπτικά τα Τέμπη, η Τραινοσε αυξάνει τη χωρητικότητα στην γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέχρι νεωτέρας

Κλειστά προληπτικά τα ΤέμπηΚλειστά, παραμένουν τα Τέμπη, για προληπτικούς λόγους, από το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την πτώση μικρού βράχου στο οδόστρωμα σε σημείο στο οποίο δεν υπάρχει προστατευτικό πλέγμα.

Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων, οι ειδικοί εμπειρογνώμονες της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» θα αποφασίσουν σήμερα εάν δοθούν και πάλι στην κυκλοφορία.

Από την πτώση συνέβη μικρό ατύχημα σε διερχόμενο φορτηγό.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εν τω μεταξύ η Τραιονσε αυξάνει τη χωρητικότητα στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη και επιστροφή, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, μετά από αυτή την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό. Ειδικότερα, από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και μέχρι νεωτέρας, ενισχύονται οι διαθέσιμες θέσεις με ένα επιπλέον βαγόνι, στα δρομολόγια 500 και 502 της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη και 501 και 503 της γραμμής Θεσσαλονίκη-Αθήνα και με έναν επιπλέον συρμό τα δρομολόγια του Intercity IC70 της γραμμής Αθήνα-Αλεξανδρούπολη και IC55 της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Αθήνα. Σε περίπτωση που η επιβατική κίνηση το απαιτεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενισχύει καθημερινά με έκτακτα δρομολόγια τον προαστιακό Λάρισας-Θεσσαλονίκης.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.