Home Airlines News Η American Airlines επαναπροσλαμβάνει 800 άτομα

Η American Airlines επαναπροσλαμβάνει 800 άτομα

Η American Airlines επαναπροσλαμβάνει 800 άτομαΗ American Airlines επανεκάλεσε προς εργασία 800 υπαλλήλους που είχε θέσει σε προσωρινή διαθεσιμότητα, δηλαδή το 1% του εργατικού της δυναμικού, διότι προσθέτει πτήσεις σε διεθνείς γραμμές.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της American Gerard Arpey ανακοίνωσε “Η  απόφαση για τις νέες θέσεις εργασίας, επάρθει, διότι η American εγκαινίασε νέες εμπορικές Υπερατλανικές συνεργασίες με την British Airways και την Iberia. Επίσης συζητείται μια παρόμοια συνεργασία με την Japan Airlines.”
“Αυτή ειναι ακριβώς η ανάπτυξη που θα θέλαμε και ελπίδα μου είναι πως αυτές οι τάσεις θα συνεχιστούν” δήλωσε ο Gerard Arpey κατά την διάρκεια συνένετευξης τύπου στο Λονδίνο.
Ο Gerard Arpey δήλωσε επίσης πως η ανάκαμψη των εμπορικών ταξιδίων στις ΗΠΑ δείχνει πως μπορεί να αποφευχθεί μια ύφεση τύπου “double-dip” αλλά θα πρέπει να περιγράψει την ανάκτηση ως εύθραυστη.
Στην American τον Νοέμβριο θα επιστρέψουν 250 πιλότοι και 545 αεροσυνοδοί.
Η American, η BA και η Iberia ανακοίνωσαν τέσσερα νέα δρομολόγια, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους. Καθώς και 7 δισ. δολάρια με 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα μεταξύ των τριών, για τις υπερατλαντικές πτήσεις.
Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν λάβει έγκριση από τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές να συνεργαστούν για τον καθορισμό των τιμών και των προγραμμάτων. Οι αεροπορικές εταιρείες δήλωσαν ότι τώρα πλέον θα είναι σε θέση να ανταγωνίζονται ισότιμα με τις άλλες αεροπορικές εταιρείες όπως οι Delta, Air France-KLM, United και η Lufthansa, που ήδη απολαμβάνουν ασυλίας από αντιμονοπωλιακή νομοθεσία για τη διεθνή υπηρεσία.
Η συνεργασία της British Airways με την Iberia θα δημιουργήσει την τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης.
Αmerican, BA και Iberia θα χρησιμοποιούν κοινό κωδικό σε περισσότερα από 2.600 επιπλέον εισιτήρια. Οι αεροπορικές εταιρίες λένε ότι αυτό θα δώσει στους επιβάτες τη δυνατότητα να για φθηνότερες τιμές και περισσότερες πτήσεις.
Πηγή AP

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.