Αρχική Culture Εγκαίνια Ioannina Art Festival

Εγκαίνια Ioannina Art Festival

ioannina_art_festivalΤα εγκαίνια του Ioannina Art Festival πραγματοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών, την Τρίτη 19/10/2010, στις 19:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη (Κοραή 1).

Οι καλλιτέχνες του Ιoannina-Art γνωρίστηκαν στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Ιωαννιτών. Συνεργάστηκαν μεταξύ τους και υπό την αιγίδα του Δήμου οργανώνουν, από 18 έως 24 Οκτωβρίου 2010, το πρώτο Ioannina art Festival το οποίο περιλαμβάνει εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, αγιογραφίας, χειροποίητου κοσμήματος, φωτογραφίας, θεατρικές παραστάσεις, λογοτεχνικές παρουσιάσεις, μουσικές-χορευτικές παραστάσεις και παιδικό πρόγραμμα.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική πινακοθήκη, σε γκαλερί της πόλης, στο Ιτς Καλέ, στο Δημοτικό Θέατρο στα Σφαγεία, στο ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι. και στην ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων. Στόχος του Φεστιβάλ είναι να δώσει βήμα στους γιαννιώτες καλλιτέχνες να προβάλουν τη δουλειά τους και να επικοινωνήσουν άμεσα με το κοινό, με την ελπίδα ότι θα καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός.

Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό στο κοινό όλων των ηλικιών και η είσοδος είναι δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.