Αρχική legacy Τιμητική διάκριση στο Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας

Τιμητική διάκριση στο Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας

Rethimno Diakrisi EOT AustriaΗ Νομαρχία Ρεθύμνης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας τουρισμού, απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε φορείς, υπηρεσίες και  πρόσωπα για την προσφορά τους στον τουρισμό και ειδικότερα για την προβολή του Νομού.
Η τιμητική διάκριση για το καλύτερο Γραφείο του ΕΟΤ , απενεμήθη στο Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας.
«γιατί είναι απο τις υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την εργατικότητα, συνεργασία, και προσφορά του και έχει μετατραπεί σε υπομόχλιο των προσπαθειών μας»  όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στη διάκριση.
Τη  διάκριση παρέλαβε ο Δ/ντής του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας κος. Παναγιώτης Σκορδάς , ο οποίος επίσης τιμήθηκε για το έργο και τις υπηρεσίες του.
Τον συντονισμό και παρουσίαση της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Σπίτι πολιτισμού»  επιμελήθηκαν απο κοινού ο Προϊστάμενος της ΝΕΤΠ Ρεθύμνου κ. Μανώλης Μενιουδάκης και η δημοτική σύμβουλος για θέματα πολιτισμού κα. Πέπη Μπιρλιράκη – Μαμαλάκη.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Σκορδάς, επεσήμανε την άριστη συνεργασία του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας με την ΝΕΤΠ Ρεθύμνης, τόνισε τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του Νομού και έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για τη μελλοντική αειφόρο τουριστική του ανάπτυξη.
«Η συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων στον τουρισμό φορέων με όραμα και προτάσεις είναι το κλειδί για την επιτυχία», τόνισε.
Στην εκδήλωση, η οποία ας σημειωθεί είναι απο τις λίγες που πραγματοποιούνται, τιμήθηκαν ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Σταυριανός, το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, τουριστικοί οργανισμοί (Τ.Ο) και παραδοσιακοί οικισμοί του Ρεθύμνου.
Παρόντες ο Νομάρχης Ρεθύμνης κ. Γιώργος Παπαδάκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, η βουλευτής κα. Όλγα Κεφαλογιάννη και πολλοί άλλοι επίσημοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.