Αρχική Hotels Vinyasa Flow Yoga Retreat στο Six Senses Spa του Porto Elounda με...

Vinyasa Flow Yoga Retreat στο Six Senses Spa του Porto Elounda με την Kalliope

Η Ελούντα Α.Ε. παρουσιάζει το Yoga Retreat ProgramΣε συνέχεια του επιτυχημένου και πολυβραβευμένου Six Senses Spa η Ελούντα Α.Ε. παρουσιάζει το Yoga Retreat Program, όπου στόχο έχει την ευεξία, τη καλλιέργεια του εσωτερικού μας κόσμου και την επανασύνδεση με το ευ ζην. Το Six Senses Spa έχει επενδύσει σε προγράμματα καλής ευεξίας και συγκαταλέγει έναν καινούργιο yoga προορισμό, το Six Senses Spa στο Porto Elounda  De Luxe Resort.
Η Kalliope, διαπιστευμένη δασκάλα yoga από την Αμερική, έχει ατέλειωτο πάθος με τη πνευματική γνώση, βοηθώντας την ανάδειξη κάθε μορφής δημιουργικού πνεύματος. Ο τρόπος διδασκαλίας της εμπεριέχει ακρίβεια και ευθυγράμμιση με κινήσεις συγχρονισμένης αναπνοής. Προσεγγίζει τις μέρες της προσβάσιμη και εμπνεύσιμη σε όλους. Για αρχάριους όπως και για προχωρημένους μαθητές, το yoga retreat είναι για όποιον θα ήθελε να γνωρίσει τη πρακτική της γιόγκα και γι’αυτούς που θέλουν να εμβαθύνουν στην ήδη δική τους γνώριμη πρακτική γιόγκα.
Ο συνδυασμός με την εξαιρετική Κρητική διατροφή και το μαγικό τοπίο των ξενοδοχείων Porto Elounda  De Luxe Resort και του Elounda Peninsula All Suite Hotel συνθέτουν μία εμπειρία Μεσογειακής ευφορίας που αξίζει να ζήσουμε.
Η Kalliope, θα ήθελε να σας καλωσορίσει στη Κρήτη, στο γαλήνιο περιβάλλον των ξενοδοχείων της Ελούντα Α.Ε. για μία μοναδική έκφραση του εαυτού σας και ένα τρόπο μάθησης που συνδυάζει της φυσικές και πνευματικές ασκήσεις της yoga.
Αναζωογόνηση και χαλάρωση μυαλού, σώματος και πνεύματος μέσω του Yoga Retreat το οποίο είναι ένα μείγμα αρχαίας σοφίας yoga και θεραπευτικής δύναμης της φύσης.
Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα μεταξύ 15 και 29 Σεπτεμβρίου, 2010, για όσες μέρες επιθυμεί κάποιος, με διαμονή στα ξενοδοχεία Porto Elounda  De Luxe Resort και Elounda Peninsula All Suite Hotel.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.