Αρχική Airlines News Star Alliance: Περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής για την Αφρική

Star Alliance: Περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής για την Αφρική

Τρεις βασικούς κόμβους στην Αφρική θα έχει πλέον η Star AllianceΤρεις βασικούς κόμβους στην Αφρική θα έχει πλέον η Star Alliance, μετά την συγκατάθεσή της να ενταχθεί στο δίκτυο της η Ethiopian Airlines, την Αντίς Αμπέμπα, το Κάιρο και το Γιοχάνεσμπουργκ, επιτρέποντας την ιδανική πρόσβαση στην ήπειρο από την βόρεια, την κεντρο-ανατολική ή τη νότια πλευρά”.
Η Ethiopian Airlines θα αποτελέσει τον τρίτο αερομεταφορέα μέλος της Star Alliance στην αφρικανική ήπειρο, μετά την EGYPTAIR και την South African Airways.
Η αποδοχή της Ethiopian Airlines αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής της Star Alliance για την Αφρική. Έρευνες αγοράς που διεξήχθησαν από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (IATA), καθώς επίσης και από τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) προβλέπουν ότι η Αφρική τα επόμενα χρόνια θα έχει τον δεύτερο υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης της εναέριας κυκλοφορίας. Η ζήτηση θα απορρέει κυρίως από την οικονομική ανάπτυξη, η οποία καθίσταται εφικτή λόγω της αυξανόμενης πολιτικής σταθερότητας και η οποία δημιουργεί καλύτερο επιχειρηματικό κλίμα στην ήπειρο .
Μέσα από τη μελλοντική συμμετοχή της στην Star Alliance, η Ethiopian Airlines θα αποκτήσει πρόσβαση στις διάφορες αγορές ανά την υφήλιο. Ομοίως, περισσότεροι επιχειρηματικοί ταξιδιώτες από την Αιθιοπία και από την Αφρική θα επωφελούνται μελλοντικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Star Alliance προς τους επιβάτες: Παγκόσμια πρόσβαση μέσω ενός διευρυμένου δικτύου, άνετα ταξίδια και αναγνώριση κύρους μέσω των προγραμμάτων για τους συχνούς ταξιδιώτες.
Οι ομάδες ένταξης της Ethiopian Airlines με καθοδήγηση της Lufthansa αλλά και της Star Alliance θα ξεκινήσουν να εργάζονται σύντομα με στόχο τη συμπλήρωση της διαδικασίας συμμετοχής εντός των επόμενων 12 μηνών.
Η Ethiopian Airlines θα προσθέσει πέντε νέες χώρες (το Τσαντ, το Κονγκό, το Τζιμπουτί, το Μάλι και τη Νιγηρία) και 24 Αφρικανικούς προορισμούς στο δίκτυο της Star Alliance, πράγμα το οποίο σημαίνει 29 μεταφορείς συνολικά, θα προσφέρουν περισσότερες από 21.380 πτήσεις καθημερινά σε 1.196 προορισμούς σε 186 χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.