Αρχική Companies Kinea, η Φυσική έμπνευση στην καινούργια σειρά της Teuco

Kinea, η Φυσική έμπνευση στην καινούργια σειρά της Teuco

KineaΜε μόνιμες επιρροές από αιθέριες φόρμες και των σχηματισμένων επιφανειών σε σχέση με τις κινούμενες και φυσικές γραμμές, ο αρχιτέκτονας σχεδίασε για την  Teuco την Kinea χρησιμοποιώντας την ιδέα της ισχύος του νερού που διαμορφώνει και καθιστά λείες τις επιφάνειες: από τη γραμμική φραγή και τη τετραγωνισμένη μορφοποίηση των λευκών ακρυλικών πάνελ που αναδεικνύουν τα ρευστά και κυματοειδή άκρα σε μια αρμονική αντίθεση δομών.

Το ελικοειδές άκρο χαμηλώνει από την μια πλευρά για να δεχθεί και να διευκολύνει την είσοδο στην λεκάνη, χαρίζοντας άνεση και ευχάριστες αισθήσεις. Ένα παιχνίδι αντιθέσεων ανάμεσα σε λείες φόρμες και αποφασιστικές γωνίες, ανάμεσα σε συμπαγή επεξεργασμένα υλικά και την ελαφρότητα των επιφανειών, δίνοντας ζωή σε μια αποκλειστική δημιουργία. μια λεκάνη που γεννιέται από την σύνδεση των αισθήσεων αντίθετων υλικών, με εξαιρετική φυσικότητα.

Η Kinea της Teuco είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες χώρου και άνεσης: 170 x 70 cm, 170 x 75 cm ή η μεγαλύτερη 180 x 80 cm. Μεγάλη και η προσαρμοστικότητα των δυο εκδόσεων, που προτείνονται με διαφορετικούς συνδυασμούς για όλα τα μοντέλα. Η Kinea είναι διαθέσιμη χωρίς υδρομασάζ και φυσικά στις εκδόσεις με υδρομασάζ Basic, ή με  Hydrosilence, για το top του ηχητικού relax και την Hydrosonic, που ενώνει το σιωπηρό υδρομασάζ με την ευεργετική δράση των υπερήχων. Το προαιρετικό στοιχείο Cromoexperience, επιπλέον ενισχύει τις αισθήσεις της παραμονής στο νερό, φωτίζοντας την με ιριδίζοντα χρώματα και χαρίζοντας υπέροχες πολυαισθητήριες εμπειρίες.

Ελικοειδείς γραμμές που περικλείουν, λειτουργικότητα των μορφών που δημιουργούνται από το νερό και την εξελιγμένη τεχνολογία.
Το σχέδιο Kinea που υπογράφεται από τον Massimo Iosa Ghini επιβεβαιώνει την πρώτη μεγάλη συνεργασία ανάμεσα στον αρχιτέκτονα της Teuco, εταιρίας που από πάντα διακρίνεται για τις συλλογές του εκλεπτυσμένου και κομψού σχεδιασμού της και που είναι σε θέση να ικανοποιήσει το στυλ του καταναλωτή.
Για άλλη μια φορά η Teuco επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην τέχνη της κατασκευής λεκανών μπάνιου και την δυνατότητα εκτέλεσης σχεδίων που την καθιστούν πρωταγωνιστή της ομορφιάς του νερού.

Η Kinea έχει πραγματοποιηθεί με τον αποκλειστικό σχεδιασμό του Αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Massimo Iosa Ghini.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.