Αρχική legacy High-Tech Ecomobility Rally 2010

High-Tech Ecomobility Rally 2010

High-Tech Ecomobility Rally 2010 18 & 19 ΣεπτεμβρίουΗ πιο επίκαιρη πρόκληση για οδηγούς με οικολογικές ανησυχίες και όχι μόνο, είναι το High-Tech Ecomobility Rally 2010 που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το «Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων» (ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο.).

Το οικολογικό ράλι θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Σεπτεμβρίου και μπορούν να συμμετάσχουν υβριδικά αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα που κινούνται με εναλλακτικές μορφές καυσίμου όπως υγραέριο κλπ. Στην εκδήλωση αυτή η ταχύτητα δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ανάδειξη των νικητών, μια και είναι δοκιμασία ακριβείας (regularity)  και επομένως για την συμμετοχή δεν απαιτείται κανενός είδους ιδιαίτερος εξοπλισμός. Μέσα από την ίδια δοκιμασία θα αναδειχθεί και ο νικητής στην «εξοικονόμηση ενέργειας», δηλαδή ο οδηγός που θα οδηγήσει πιο «οικολογικά», θα καταναλώσει δηλαδή λιγότερα καύσιμα (λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και τόνο βάρους) στο σύνολο των χιλιομέτρων του αγώνα.

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.  Τα αυτοκίνητα περνώντας από πανέμορφες διαδρομές της ορεινής Κορινθίας και Αρκαδίας θα κατευθυνθούν προς τη Καλαμάτα.  Την Κυριακή 18/9 θα ξεκινήσουν με κατεύθυνση την παραλία της Νέας Κίου, για να τερματίσουν στο Λουτράκι, στο Καζίνο, όπου και θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Το High-Tech Ecomobility Rally 2010 είναι ενταγμένο στο διεθνές ημερολόγιο και προσμετρά στο Κύπελλο Εναλλακτικών Ενεργειών της FIA. Έτσι, η παρουσία του Γάλλου διεκδικητή του κυπέλλου αποτελεί άλλη μια πρόκληση για τους Έλληνες οδηγούς. Όπως πρόκληση είναι, για τους εραστές των περιηγήσεων και των εκδρομών, η καταπληκτική διαδρομή του αγώνα και μάλιστα σε μια από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου για εξορμήσεις.

Αν λοιπόν έχετε υβριδικό ή αυτοκίνητο με υγραέριο, ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που προσφέρει το  High-Tech Ecomobility Rally 2010. Ανακαλύψτε μαζί μας τα πλεονεκτήματα των ενεργειακά αποδοτικών και επομένως φιλικών με το περιβάλλον υβριδικών αυτοκινήτων και βοηθείστε στην προσπάθεια διάδοσης τους, κάτι που πρέπει να αποτελεί ιδιαίτερα στις μέρες μας στόχο όλων μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.heliev.gr ή επικοινωνήστε με το τηλ. 210 9210288.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.