Αρχική legacy Emirates Airline διοργανώνει Ημέρα Καριέρας “Cabin Crew Open Day” στις 9 Οκτωβρίου...

Emirates Airline διοργανώνει Ημέρα Καριέρας “Cabin Crew Open Day” στις 9 Οκτωβρίου 2010

Emirates AirlineΈχοντας ήδη πραγματοποιήσει δυο επιτυχημένες Ημέρες Καριέρας τον Απρίλιο και τον Ιούλιο του 2010, η Emirates Airline οργανώνει ακόμα μία εκδήλωση για Ελληνόφωνους υποψηφίους το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010.

Με τη διοργάνωση μιας ακόμα Ημέρας Καριέρας στην Ελλάδα, η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην τοπική αγορά και υπογραμμίζει το ρόλο της Ελλάδας, η οποία αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά για αυτήν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ιουλίου, συμμετοχή δήλωσαν συνολικά 149 υποψήφιοι, εκ των οποίων 10 επιλέχθηκαν. Ο αριθμός ελληνόφωνου πληρώματος ανέρχεται σε 64 άτομα.

Το πλήρωμα της Emirates έχει επιλεχθεί από περισσότερες από 120 χώρες και μιλάει πάνω από 80 γλώσσες. Η αεροπορική εταιρεία, στο συνεχώς αυξανόμενο δίκτυό της, διαχειρίζεται αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας τύπου Boeing και Airbus σε κάθε ήπειρο.

Η Emirates, δεσμεύεται στο να εμπνέει και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που επιθυμούν να “κτίσουν” την καριέρα τους στο χώρο των αερομεταφορών και του τουρισμού και διοργανώνει μια ακόμα Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα και τους καλεί να συμμετέχουν στην εκδήλωση στις 9 Οκτωβρίου από τις 9 π.μ. στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφ. Συγγρού 385).

Η Emirates Airline αναζητά δυναμικούς και μοντέρνους ανθρώπους, με θετική προσωπικότητα, πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών, με επαγγελματική συμπεριφορά, ανοιχτούς στις προκλήσεις, που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε νέο εργασιακό περιβάλλον και να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες ως μέλη μιας ομάδας ανθρώπων από διαφορετικά πολιτιστικά υπόβαθρα.

Τυπικά προσόντα των υποψήφιων είναι:

– Ολοκλήρωση σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

– Πολύ καλή γνώση προφορικού και γραπτού λόγου αγγλικών (Η γνώση οποιασδήποτε άλλης γλώσσας θεωρείται επιπρόσθετο προσόν)

– Προηγούμενη εμπειρία στο τομέα του τουρισμού ή παροχής υπηρεσιών θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν

– Κατώτατο όριο ηλικίας συμμετοχής τα 21 έτη

Επιπλέον οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την Ελληνική Ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.com/gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα Ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.

Όλοι θέλουν να είναι μέλη μας ομάδας που κερδίζει συνεχώς διακρίσεις και να εργάζονται σε μια επιτυχημένη διεθνή εταιρεία. Η Emirates έχει σαν βασική αρχή να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και για το λόγο αυτό διαλέγει το καλύτερο προσωπικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.