Αρχική Culture 1ο Μεσογειακό Εργαστήρι Design

1ο Μεσογειακό Εργαστήρι Design

Το Μεσογειακό Εργαστήρι Design (Mediterranean Design Workshop) είναι ένα νέο διεθνές πολιτιστικό γεγονός που θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στο νησί της Τήνου. Το Μεσογειακό Εργαστήρι Design (Mediterranean Design Workshop) είναι ένα νέο διεθνές πολιτιστικό γεγονός που θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, στο νησί της Τήνου.
Διοργανώνεται από επαγγελματίες του χώρου των γραφικών τεχνών, της εικονογράφησης και του design, υποστηρίζοντας παράλληλα μια οικουμενική θεώρηση σε ό,τι αφορά το design και τους χώρους με τους οποίους βρίσκεται ή μπορεί δυνητικά να βρεθεί σε γόνιμο διάλογο (Καλές Τέχνες, Αρχιτεκτονική, Βιομηχανικό Σχέδιο, Animation, Kινηματογράφος, Παραδοσιακές Τεχνικές, Εκπαίδευση, Θεωρία).
Κατά τη διάρκειά του διενεργούνται διαλέξεις και στη συνέχεια εργαστήρια, στη λήξη των οποίων διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις ανοιχτού διαλόγου με όλους τους συμμετέχοντες.
Το εφετινό Εργαστήρι εξετάζει τη θεματική ενότητα «Μηχανή έναντι Xειρός» (Hand vs. Machine).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.