Αρχική Culture Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου η Ευανθία Ρεμπούτσικα στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου η Ευανθία Ρεμπούτσικα στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010, στις 19.30 θα ακουστούν οι μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στο προαύλιο της Θεολογικής Σχολής της ΧάλκηςΤο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010, στις 19.30 θα ακουστούν οι μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στο προαύλιο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και έχει την υποστήριξη της  Οlympic Air.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.
H συναυλία, θα μεταδωθεί ζωντανά από τον Μελωδία 99,2, και το skai.gr με εικόνα και ήχο.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν δύο τούρκοι ερμηνευτές, ο Τσιχάν Οκάν, συνεργάτης της δημιουργού από το soundtrack της ταινίας «Babam ve Oglum» και η Ντιλέκ Κοτς, με την οποία η Ευανθία έχει συνεργαστεί στο soundtrack της «Πολίτικης Κουζίνας» του Τάσου Μπουλμέτη.
Πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική πολιτιστική εκδήλωση που φιλοξενείται στους χώρους τις Σχολής μετά από την έκθεση ζωγραφικής από έλληνες ζωγράφους που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.
Τη συναυλία στη Χάλκη όπως και την έκθεση ζωγραφικής ενισχύει με χορηγία της η Olympic Air που συμβάλλει στην πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων ελληνικού ενδιαφέροντος παράλληλα με τις εκδηλώσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Κωνσταντινούπολη:  Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Η πρόσβαση στο νησί της Χάλκης γίνεται με καραβάκια από την Κωνσταντινούπολη και η μετακίνηση στην Σχολή πραγματοποιείται με τις κλασικές άμαξες που βρίσκονται στο Πριγκηπονήσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.