Αρχική Hotels Συναρπαστικές αθλητικές, υπαίθριες και θαλάσσιες δραστηριότητες στην Costa Navarino για μικρούς και...

Συναρπαστικές αθλητικές, υπαίθριες και θαλάσσιες δραστηριότητες στην Costa Navarino για μικρούς και μεγάλους

Μοναδικό συνδυασμό και πληθώρα επιλογών σε αθλητικές, υπαίθριες και θαλάσσιες δραστηριότητες προσφέρει η Costa Navarino στους επισκέπτες της.Μοναδικό συνδυασμό και πληθώρα επιλογών σε αθλητικές, υπαίθριες και θαλάσσιες δραστηριότητες προσφέρει η Costa Navarino στους επισκέπτες της. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν διάφορα σπορ και απευθύνονται σε όλους τους επισκέπτες ανεξαρτήτου ηλικίας. Το εναλλασσόμενο φυσικό περιβάλλον και το ήπιο κλίμα της περιοχής προσφέρουν τη δυνατότητα για μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Tο Navarino Dunes αποτελεί την πρώτη φάση ανάπτυξης της Costa Navarino και ξεκίνησε τη λειτουργία του φέτος το καλοκαίρι με το άνοιγμα δύο ξενοδοχειακών μονάδων 5*: αρχικά του The Romanos, a Luxury Collection Resort και κατόπιν του The Westin Resort. Τη διαχείριση των δύο ξενοδοχειακών μονάδων έχει αναλάβει η Starwood Hotels & Resorts.
Στην Costa Navarino βρίσκεται το “The Dunes Course”. Το πρώτο signature γήπεδο γκολφ 18 οπών στην Ελλάδα, σχεδιάστηκε από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή US Masters και αρχηγό της Ευρωπαϊκής ομάδας στο Ryder Cup, σε συνεργασία με την European Golf Design. Στο “The Dunes Course” οι παίκτες παίζουν γκολφ απολαμβάνοντας τη συναρπαστική θέα δίπλα στη θάλασσα, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών. Το “The Dunes Course” διαθέτει golf club 3.500 τ.μ. καθώς και Ακαδημία όπου επαγγελματίες εκπαιδευτές παραδίδουν μαθήματα σε μικρούς και μεγάλους.
Το “The Bay Course”, το δεύτερο παραθαλάσσιο γήπεδο γκολφ 18 οπών το οποίο έχει σχεδιάσει ο Robert Trent Jones Jr., θα λειτουργήσει το 2011 στο Navarino Bay. Τη διαχείριση και των δύο γηπέδων έχει αναλάβει η Troon Golf, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ.
Επιπλέον, στο Navarino Dunes υπάρχει η “Navarino Racquet Academy”. Η Ακαδημία περιλαμβάνει 9 αθλήματα ρακέτας στα οποία μπορούν να εξασκηθούν μικροί και μεγάλοι παίκτες: τένις, μίνι-τένις για παιδιά 4 έως 9 ετών, padel, squash, badminton, επιτραπέζιο τένις, beach tennis, beach racquets και speedminton. Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της Ακαδημίας παραδίδουν μαθήματα σε γκρουπ ή και μεμονωμένα.
Στο Navarino Dunes προσφέρεται ακόμη μεγάλη ποικιλία υπαίθριων δραστηριοτήτων. Οι οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές, διαβαθμισμένης δυσκολίας για ποδήλατο και πεζοπορία, που έχουν σχεδιαστεί για τους επισκέπτες της Costa Navarino, είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσουν μικροί και μεγάλοι την περιοχή. Στο “Bike Station Pro Shop” του Navarino Dunes, προσφέρεται ολοκληρωμένος ειδικός εξοπλισμός για bike trekking, mountain bike, πεζοπορία και ορειβασία. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα ποδήλατα για παιδιά, διπλά ποδήλατα, αλλά και ποδήλατα με θέσεις για βρέφη και πολύ μικρά παιδιά ώστε να μπορεί όλη η οικογένεια να ανακαλύψει τις γύρω περιοχές. Μερικές από τις προτεινόμενες διαδρομές είναι ο Καταρράκτης Καλαμάρης, το σπήλαιο με το εκκλησάκι των Αγ. Αναργύρων, το Παλαιόκαστρο, το Πολυλίμνιο, το νησί της Σφακτηρίας, το νησάκι της Πρώτης, όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, αλλά και η λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, όπου σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία γίνεται παρατήρηση των σπάνιων ειδών πουλιών της περιοχής.
Επίσης, στο “Sports & Entertainment Center”, το πλήρες και οργανωμένο αθλητικό κέντρο του Navarino Dunes, οι επισκέπτες μπορούν να εξασκηθούν στο μπάσκετ, το βόλεϊ ή το ποδόσφαιρο 5Χ5 ή να παίξουν μπόουλινγκ.
Τέλος, για τους λάτρεις της θάλασσας προσφέρεται δυνατότητα και εξοπλισμός για πολλά θαλάσσια αθλήματα. Ειδικά για τα παιδιά και τους νέους, μεγάλες πισίνες και νερό-τσουλήθρες τους περιμένουν στο Υδάτινο Πάρκο του Navarino Dunes.
Στην Costa Navarino, σε ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, έχουν δημιουργηθεί υποδομές με σκοπό οι επισκέπτες να γνωρίσουν την ευρύτερη περιοχή και νέες αθλητικές εμπειρίες. Όλες οι δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις του Navarino Dunes προσφέρουν την ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς τον πλούτο της φύσης της Μεσσηνίας, και να επισκεφτεί τα μικρά παραδοσιακά χωριά, όπου ο πολιτισμός και οι παραδόσεις παραμένουν ανέπαφες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.