Αρχική Companies Προσφορά στους εφήβους από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ και την Olympic Air

Προσφορά στους εφήβους από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ και την Olympic Air

Προσφορά στους εφήβους από το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ και την Olympic AirΜε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Olympic Air σε συνεργασία με τo Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, στο οποίο ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του το Τμήμα Εφηβικής Ιατρικής, παρέχουν στους επιβάτες των εσωτερικών πτήσεων της Olympic Air, από την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, την πρώτη επίσκεψη στο Τμήμα με έκπτωση 20%.
Η παροχή αφορά εφήβους ηλικίας 11-18 ετών, ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιείται στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, μόνο κατόπιν ραντεβού.
Το Τμήμα Εφηβικής Ιατρικής του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην παροχή υπηρεσιών υγείας στην εφηβική ηλικία – μια ηλικιακή ομάδα που αντιπροσωπεύει το 11% του ελληνικού πληθυσμού. Στη χώρα μας, αποτελεί την πρώτη οργανωμένη δομή για τη φροντίδα των εφήβων σε Ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική, η οποία στελεχώνεται με έμπειρους και εξειδικευμένους επιστήμονες που καλύπτουν τις αντίστοιχες παιδιατρικές υποειδικότητες.
Το Τμήμα απευθύνεται σε εφήβους 11-18 ετών & στις οικογένειές τους, για συζήτηση & επίλυση θεμάτων που τους απασχολούν τόσο κατά την σωματική όσο και κατά την ψυχοκοινωνική τους ανάπτυξη.
Συγκεκριμένα, σε ώρες συμβατές με τις δραστηριότητες των εφήβων, προσφέρονται υπηρεσίες όπως η εφηβιατρική-Αγωγή Υγείας (εμβολιαστική κάλυψη, σεξουαλική αγωγή, πρόληψη ατυχημάτων, επιπτώσεις χρήσης & εθισμός σε ναρκωτικές ουσίες, χρήση & ασφάλεια διαδικτύου, χρόνια νοσήματα), ο έλεγχος βάρους- παχυσαρκία,  οι διαταραχές πρόσληψης τροφής (νευρογενής ανορεξία, βουλιμία), παιδο-ενδοκρινολογικό, δερματολογικό (προβλήματα ακμής & τριχοφυΐας) ορθοπαιδικό, γυναικολογικό και Ιατρείο Πρώιμης Ήβης, ψυχολογική υποστήριξη-παιδοψυχιατρικό, Συμβουλευτική Γονέων-Οικογένειας για διαχείριση κρίσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.