Αρχική Hotels Ξεκινά το 6ο Porto Elounda Autumn Golf Cup & Pro-Am 2010

Ξεκινά το 6ο Porto Elounda Autumn Golf Cup & Pro-Am 2010

6th Porto Elounda Autumn Golf Cup & Pro-AmΣτις 30 Σεπτεμβρίου, 2010, ξεκινά το 6ο  ουρνουά γκολφ “Porto Elounda Autumn Golf Cup & Pro-Am”.
Το γήπεδο του Porto Elounda de luxe resort και του Crete Golf Club στη Χερσόνησο, ειναι Par 3-9 οπών με 18 Tees και συνολικό μήκος 1896μ.
Ο Συντελεστής προσαρμογής Handicap είναι 0,4. Το γήπεδο του Crete Golf Club είναι Διεθνών προδιαγραφών με 18 οπές και συνολικό μήκος 6015μ. Οι παίκτες χρησιμοποιούν συντελεστή προσαρμογής: “Full Handicap” όπως αυτός πιστοποιείται από τον Όμιλο γκολφ του οποίου είναι μέλη. Όριο Αρχικού HCP: 36 για άντρες και γυναίκες, ενώ η συμμετοχή θα είναι ξεχωριστή.
Ο αγώνας γκολφ “Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am” θα είναι Net Stableford για το ατομικό Amateurs, καθώς επίσης για το Pro-Am.
Οι διαγωνιζόμενοι στο Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am θα συμμετάσχουν, επίσης στο Special Golf Event που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο Porto Elounda Golf Club.
Τα ειδικά έπαθλα προσφέροναι από την Ελούντα Α.Ε. και από τους διακεκριμένους χορηγούς του Τουρνουά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.