Αρχική Airlines News Νέα Business class στις υπερατλαντικές πτήσεις της Air France

Νέα Business class στις υπερατλαντικές πτήσεις της Air France

Συνεχίζοντας να επενδύει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Air France ξεκινά μέχρι το τέλος του 2010, την αναβάθμιση της Business class, προσφέροντας ένα πιο άνετο κάθισμα. Επίσης, εδώ και μερικούς μήνες η Air France προσφέρει στα γεύματα της Business class μεγαλύτερη ποικιλία και ανανεωμένα μενού καθώς και βελτιωμένες υπηρεσίες καθ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.Συνεχίζοντας να επενδύει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Air France ξεκινά μέχρι το τέλος του 2010, την αναβάθμιση της Business class, προσφέροντας ένα πιο άνετο κάθισμα. Επίσης, εδώ και μερικούς μήνες η Air France προσφέρει στα γεύματα της Business class μεγαλύτερη ποικιλία και ανανεωμένα μενού καθώς και βελτιωμένες υπηρεσίες καθ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το κάθισμα της Business class εγγυάται διακριτικότητα και προσφέρει περισσότερη άνεση χάρη σε καινοτομίες όπως:
. νέα αρχιτεκτονική που προσφέρει για μεγαλύτερο κρεβάτι και νέο υποπόδιο
. πιο απλά και πρακτικά χειριστήρια,
. νέους αποθηκευτικούς χώρους,
. μία μεγάλη οθόνη 16/9 (38 εκατοστών).

Από το καλοκαίρι του 2011, πάνω από είκοσι αεροσκάφη της Air France θα έχουν εξοπλιστεί με αυτές τις νέες καμπίνες και μέχρι το 2013, περίπου άλλα σαράντα (airbus A330, Boeing 777, airbus A380).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.