Αρχική legacy Με 53 πολύ δυνατές συμμετοχές το 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Με 53 πολύ δυνατές συμμετοχές το 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Με 53 πολύ δυνατές συμμετοχές το 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.Χρηματηστήριο αξιών θύμισε ο Α.Ο.Θ. τις τελευταίες δύο ημέρες μέχρι και την λήξη προθεσμίας δήλωσης των συμμετοχών. Ο αριθμός ανέβαινε με σταθερούς ρυθμούς μέχρι και την τελευταία στιγμή, «κλείνωντας» τελικά στις 53 συμμετοχές.
Για πρώτη φορά σε αγώνα του Παννεληνίου Πρωταθλήματος θα συμμετέχουν δύο πληρώματα με S2000. Οι Τσολακίδης – Μαυροματίδης με Fiat Punto , των οποίων η συμμετοχή ξεχωρίζει και για ακόμα δύο λόγους. Η τριετή απουσία του πρωταθλητή ελλάδος Τσολακίδη Σωκράτη από τα αγωνιστικά δρώμενα και ο ίδιος ο συνδυασμός οδηγού – συνοδηγού. Δεύτερη συμμετοχή με S2000  είναι αυτή των Καλούδη – Ρούφο,  που δήλωσαν τελευταία ημέρα με Peugeot 207 αντί του λευκού Mitsubishi Evo 9 που είχαμε συνηθίσει.
Μάχη με το χρονόμετρο θα δώσουν στα ορεινά της Χαλκιδκής και οι πρωτοπόροι στην βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βωβός – “EL EM” κόντρα στους Μίχο – Χειράκη αμφότεροι με Mitsubishi Lancer Evo 9. Αλλά και στις κατηγορίες όπως την F2 και την F3 η μάχες αναμένονται να είναι ανελέητες. Ανταγωνισμός και πλούσιο θέαμα περιμένει όσους βρεθούν στο βουνό την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.